Jedan Festival, tri festivalske naslovnice - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Jedan Festival, tri festivalske naslovnice

Tekst:

Bonjour.ba

BONJOUR.CLUB
15.8.2014.

Sarajevo Film Festival je zasigurno jedan od najvećih, ako ne i najveći događaj u Bosni i Hercegovini na polju umjetnosti, i postao je takvim zahvaljujući godinama i godinama (točnije njih 20) predanog rada koji uvijek ima za cilj nadmašiti prethodnu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako nije ni čudno da mnogi magazini za svoje izdanje u 8om mjesecu biraju upravo tematiku Sarajevo Film Festivala, zato je krasno ove godine otići na kiosk s kojeg te gledaju redom poznata bh.lica u prepoznatljivih haljinama bh. dizajnerica.

Tako je ekipa koja stoji iza 'MAGAZINE' mjesečnika za svoje SFF izdanje ovaj put odabrala voditeljicu Maju Miralem koja nosi haljinu u potpisu Belme Tvico-Stambol. Fotografiju je snimio Jasmin Fazlagić, dok se za frizuru pobrinuo Ensar Dervišbegović, a Sanjin Egon potpisuje make-up.

magazine

Nedugo nakon 'MAGAZINE' na kioske je stigao i tjednih 'AZRA' na čijoj smo naslovnici vidjeli Azru Čengić u kreaciji Kaftan Studija. Fotografiju potpisuje Vanja Lisac, a make-up Maja Koristović – Talović.

ahzra

Zadnja SFF naslovnica koja je objavljena je ona magazina 'GRACIJA' na čijoj naslovnici gledamo Eminu Ganić. Naime ekipa Gracije je uz Vanju Lisac (foto), Eldin Nuhića (frizura), Maja Koristović – Talović (make-up), te Damira Fišu i Fuada Backovića Deena koji je zadužen za styling, snimili editorijal u kojem se Emina pojavljuje u haljinama koje je do sada nosila na Sarajevo Film Festival.

gracija

Ukoliko vi imate svog favorita među naslovnicama, svakako dođite na našu službenu Facebook stranicu i podijelite svoje mišljenje s nama.

***
Foto: Azra, Magazine, Gracija
Tekst: BONJOUR.ba 


 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno