Ovih dana svi pričaju o pažljivoj gesti ove cvjećarnice u Bihaću. Evo i zašto. 

INTERIJERI
21.3.2020.

Kroz #DoYouBONJOUR zavirili smo u domove brojnih dama, otkrili koje odjevne kombinacije biraju kroz dan, našlo se tu i par sjajnih recepata, beauty trikova, ideja za brunch u gradu, kao i odlučih preporuka za čitanje, filmove, kao i #officegoals. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radni dan u našem uredništvu jučer se završio pregledavanjem posljednjih objava uz ovaj hashtag, a raznježila nas je objava Azre Semanić @thisisretromania koja nas je označila na svojoj objavi te je kroz svoj post otkrila da cvjećarnica Jasmin u Bihaću svaki dan besplatno dijeli prekrasne bukete svim građanima koji se nađu u blizini njihove cvjećarnice.

Ova cvjećarnica samo je jedan od primjera malih kompanija koje su uslijed pandemije zatvorila vrata svoje trgovine, što ih nije spriječilo da nastave mamiti osmijeh na lice svim sugrađanima uz cvijeće.

Ovi buketi ne samo da podsjećaju da su sitnice važne nego i istovremeno šalju toplu i važnu poruku o međusobnoj podršci, solidarnosti i ljubaznosti. Nama je ova vijest popravila dan, a sigurni smo da će i vama obojiti vikend u šarene nijanse. 

„Instead of worrying about what you cannot control, shift your energy to what you can create.“ Roy Bennett

INTERIJERI , 21.3.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

instagram.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno