Izdvojili smo lagane jakne za prijelazni period. Investirajte u ove klasike već sada. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Izdvojili smo lagane jakne za prijelazni period. Investirajte u ove klasike već sada.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
11.2.2024.

Zima popušta svoj hladni stisak i trenutne temperature već donose dašak proljetne topline u svakodnevicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U skladu s time, mijenjaju se i naše kombinacije. Svi su već spremni tople kapute i bunde zamijeniti za slojevite outfite, a njihova zvijezda su proljetne jakne i laganiji kaputi.

 Mi smo zavirili u nove kolekcije omiljenih high street brendova i pronašli prave proljetne modne dragulje. Sudeći po njihovoj ponudi, ovaj prijelazni period koji nas čeka, obilježit će jakne u svim materijalima i dužinama. Na našoj listi favorita našli su se razni krojevi, od denim jakne, do one vunene koja pruža udobnost kardigana.

Voljet ćete i kraće varijante poput trendy bomber modela, ali i fashionable varijantu crop balonera koja će se lako uklopiti u svaki modni izričaj. Treba li vam nešto elegantnije za chic, ali klasične poslovne kombinacije, osvojit će vas lagani proljetni kaput - model koji podsjeća na dugi ukrojeni blejzer.


Foto: @anoukyveBonus je taj što njegova nijansa neodoljivo podsjeća na Pantone boju sezone – Peach fuzz, iako će se ova neutralnija nijansa lakše kombinirati s ostatkom vaše garderobe.


Jakne i kaputi stvoreni za prijelazni period


* * *
Naslovna fotografija: @elenagiadaa

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno