Ova ljuljačka je dodatan motiv da posjetite Grabovičko jezero u blizini Jablanice - BONJOUR.ba - bh.lifestyle magazin

Ova ljuljačka je dodatan motiv da posjetite Grabovičko jezero u blizini Jablanice

PUTOVANJA
5.7.2021.

Instagram u posljednjih nekoliko godina postao je omiljena društvena mreža na kojoj pronalazimo inspiraciju za sljedeće vikend destinacije ili putovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa dolaskom ljeta predložili smo vam divno jezero u obliku srcabazene koji pružaju odlično osvježenje pa sve do vila sa lijepim uređenjem ili ljuljačke sa pogledom na grad koji su razlog divno provedenog izleta ili odmora.

Stoga, ako ste u potrazi za novim idealnim vikend bijegom, i ovaj put imamo ideju gdje da odete, a pri tome kreirate divne uspomene. Naime, nedavno smo pronašli nekoliko cool kadrova sa jezera koji svojom atraktivnošću totalno može konkurirati wow destinacijama.

Mjesto o kojem govorimo nalazi se na Jablaničkom jezeru, a dodatno je uređen sa ljuljačkom. Cijelom ambijentu u prilog ide i prekrasni pogled na jezero i zelenilo, a nalazi se na početnoj lokaciji za kajake. Više detalja možete saznati na Instagram profilu @visitjablanica ili sami potražite preko Google maps. Uvjerite se u ljepotu i procijenite da li je ova lokacija vrijedna vikend destinacija. 

***

Naslovna fotografija: @edinahalilhodzic
Tekst: Ilda Lihić-Isović

PUTOVANJA , 5.7.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@edinahalilhodzic

Podijeli:

Posljednje objavljeno