Bazeni u blizini Konjica koji pozivaju na osvježenje i uživanje ovog ljeta - BONJOUR.ba - bh.lifestyle magazin

Bazeni u blizini Konjica koji pozivaju na osvježenje i uživanje ovog ljeta

PUTOVANJA
30.6.2021.

Ljeto je u punom jeku sa temperaturama koje svakim danom sve više rastu što nas često vrati mislima o izležavanju na ležaljci s osvježavajućim koktelom u jednoj i laganom knjigom u drugoj ruci dok je ispred nas bazen u kojem se okupamo kad god poželimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zbog toga, kako bismo prestali maštati i san učinili javom, odlučili smo istražiti gdje vi često potražite osvježenje u svom gradu. Danas je to Konjic i dva omiljena bazena gdje vrlo često dođu i stanovnici obližnjih gradova. Tobogani i lounge mjesta samo su neki od sadržaja koje ćete pronaći unutar ovih bazena, a osim zabavnih sadržaja, unutar kompleksa imaju i restorani, kafići, a možete pronaći i sobu u kojoj možete odsjesti i produžiti uživanje pored bazena.

GARDEN CITY

Prvi koji smo pronašli je Garden City otvoreni bazen za odrasle, kao i mali bazen za djecu u sklopu Garden City Hotela & Resorta. Radi se o turističkom kompleksu koji je udaljen samo 3 minute vožnje od centra Konjica i smješten je uz obalu Neretve, u ambijentu zelene oaze sa panoramskim pogledom na planinske obronke koje okružuju Konjic. Bazen je atraktivan i zbog uređenja eksterijera gdje je napravljeno i nekoliko lounge zona. Više detalja i informacija potražite ovdje.

Foto: gardencity.ba

Foto: gardencity.ba

Foto: gardencity.ba

Foto: gardencity.ba

Foto: gardencity.ba

AQUA PARK KONJIC

Sa prvim pravim ljetnim danima već je jasno da su mnogi svoje vikende rezervirali za odlazak na ovaj bazen. Tačnije, rashlađenje od visokih temperatura mnogi potraže i na gradskom bazenu Aqua park gdje su dugi ljetni dani ljepši uz rub bazena sa ugodne ležaljke i koktelom u ruci. Ovo je uistinu prava ljetna destinacija koja donosi spoj osvježenja, zabave i relaksacije. Više detalja i informacija potražite ovdje.

***

Naslovna fotografija: @bazeni_konjic
Tekst: Ilda Lihić-Isović

PUTOVANJA , 30.6.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@bazeni_konjic

Podijeli:

Posljednje objavljeno