J.Lo i Ben Affleck na medenom mjesecu: 3 njene stilske formule koje želimo kopirati - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

J.Lo i Ben Affleck na medenom mjesecu: 3 njene stilske formule koje želimo kopirati

Tekst:

Marija Perić

MODNE VIJESTI
27.7.2022.

Prije nekoliko dana J.Lo i Ben Affleck vjenčali su se uz intimnu ceremoniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nakon njihovog vjenčanja u Las Vegasu, odlučili su medeni mjesec provesti u Parizu. Jennifer Lopez i Ben Affleck već nekoliko dana uživaju u šetnjama kroz grad svjetlosti i grad ljubavi. Viđeni su i kako uživaju u razgledavanju kultnih mjesta kao što je Louvre, ali i kako uživaju u shoppingu najpoznatijim ulicama Pariza. Veliku pozornost privukle su i kombinacije koje je J.Lo birala za istraživanje glavnog grada Francuske.
 

3 kombinacije J.Lo na medenom mjesecu koje želimo kopirati
 

Crvenu Stassie haljinu na bretele sa izrezima kombinirala je uz nude Andrea Wazen antigone PVC sandale sa visokom platformom. Haljinu je odlično kompletirala sa crvenom Valentino torbom, a cijeli outfit zaokružila zlatnim nakitom.

 Maxi cvjetna haljina uvijek je dobar odabir, a ovu Gucci haljinu J-Lo je spojila sa clutch torbicom i Dolce & Gabbana rozim cipelama sa visokom platformom.

 Odličan look za izlet bila je ova bijela haljina sa cvjetnim uzorkom koju je spojila sa smeđom Gucci torbom i Saint Laurent sandalama. Puštena ravna kosa i pilotske naočale bile su savršen dodatak za ovo dnevno izdanje.

 

 ***
Naslovna fotografija: @voguemagazine

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno