IZIPIZI je brend naočala zabavnog dizajna i pristupačne cijene, a dostupan je i u BiH - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

IZIPIZI je brend naočala zabavnog dizajna i pristupačne cijene, a dostupan je i u BiH

Tekst:

Arijana Bošnjak

MODNI DODACI
27.8.2023.

Francuski brend naočala IZIPIZI osvaja svojim konceptom izrade kvalitetnih naočala koje pružaju odličnu zaštitu za oči, a pri tome nude pristupačne cijene i unikatan dizajn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kada se spremamo da krenemo van, posežemo za par neophodnih stvari koje će nas pratiti kroz dan. Uz novčanik i mobitel, za sunčane dane, na tom su popisu obavezne i naočale.

 Osim što nas spašavaju od toga da napola žmirimo i žalimo se na blještavilo sunca, pružaju nam i zaštitu za oči, a istovremeno su i jedan kulerski modni dodatak koji će upotpuniti kombinacije i dati im dodatni šarm.

IZIPIZI naočale nastale su još 2010. godine, a njegovi osnivači i dalje se vode željom da izrađuju visokokvalitetne i trendi modele koji će biti cjenovno prihvatljivi. Osim toga, fokus im je na zabavnom dizajnu pa su postali prepoznatljivi po naočalama vibrantnih boja i okruglih okvira, a danas nude još veći izbor u kojem će svatko pronaći one idealne za svoj oblik lica.

 

 

IZIPIZI dizajnira modele za čitavu obitelj, a roditelji će ih posebno zavoljeti jer imaju veliku ponudu modela za njihove mališane, koji će s ovim naočalama izgledati stylish, a njihove nježne okice će biti maksimalno zaštićene.  

 Bilo da želite samo chic modni dodatak ili su vam potrebne dioptrijske naočale, IZIPIZI vjerojatno ima pristupačan i udoban model koji će vas oduševiti.

 Ako radije želite ušetati u dućan i zabaviti se isprobavajući više modela u potrazi za naočalama koje su THE ONE, IZIPIZI potražite u Mostaru (Mepas Mall) i Čapljini u Optici Provizion. Za djevojke kojima je Sarajevo bliža destinacija, preporučujemo Molimao lifestyle brend koji ih također ima u ponudi.

 Pogledajte favorite koje smo mi izdvojili


 

IZIPIZI 78 KM

IZIPIZI 69 KM

IZIPIZI 98 KM

* * *
Naslovna fotografija: @juwinterink

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno