Predmet želja: KOHEL pletena torba koja priziva ljeto - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Predmet želja: KOHEL pletena torba koja priziva ljeto

Tekst:

Marija Perić

MODNI DODACI
7.3.2022.

Prepoznatljivi stil koji njeguje Irma KOHEL nerijetko privuče našu pozornost. Ova dama zaista živi sve što predstavlja što je glavni razlog zašto mnogi njezin brend opisuju kao jedinstven i nesvakidašnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Irma se krije iza brenda KOHEL, i svoju kreativnost iskazuje kroz dizajniranje odjeće, modnih dodataka, dodataka za dom, autentične cvjetne aranžmane i mnoge druge medije. Odnedavno je otvorila i svoj novi studio koji dodatno naglašava estetiku KOHEL brenda, a uvijek ističe kako su njeni proizvodi veganski i handmade. Također, dodatnu posebnost njenih proizvoda čini i dizajnirana etiketa koju personalizira sa imenom kupca.  

 Upravo je jedna takva etiketa glavna zvijezda i torbe u potpisu Irme KOHEL koja je ukrala naše simpatije.
 

KOHEL pletena torba

Pod rednim brojem 28 na KOHEL web stranici pronaći ćete ovu pletenu torbu. Dovoljno velika da u nju možete pospremiti sve sitnice, a opet toliko praktična da s vama može putovati cijeli dan. Idealna je za naše proljetne i ljetne kombinacije. Torba je personalizirana i na njenim ručkama ćete vidjeti Irma KOHEL potpis, a u središtu torbe s vanjske strane krije se već spomenuta posebna etiketa. Savršen spoj praktičnosti i svevremenosti u jednoj torbi sa bh.potpisom koja vam omogućava da utjelovite Jane Birkin na ulicama svog grada. 
 


KOHEL torba 28

 

 

***
Naslovna fotografija: @irmakohel

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno