O ovim buketima bh. dizajnerice svi pričaju! Evo i zašto. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

O ovim buketima bh. dizajnerice svi pričaju! Evo i zašto.

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

EVENT
9.3.2021.

Biljke i cvijeće u interijeru daju mnoštvo prednosti. Oni pročišćavaju zrak, smanjuju stres i anksioznost, ali i povećavaju produktivnost. Estetski gledano, oni su možda neki od najboljih elemenata koji donose opuštajući feeling, a također sposobne su da svaku prostoriju pretvore u ugodniji i vizuelno ljepši prostor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U to su nas uvjerili i divni buketi koji su u posljednje vrijeme osvojili Instagram feed mnogih dama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na nedavno održanom 'plants pop-up', bh. dizajnerica Irma Kohel je odlučila pronaći savršen dom za divne bukete cvijeća. Naime, ovi buketi pokazali su se kao izvrsni ukrasi koji kreiraju snažan statement i lako su uočljivi. Mogu se postaviti na pod u veliki ćup, pored prozora, ali ne sumnjamo i da divno izgledaju kao centralni dio u vazi na stolu. Dame su uživale u kreiranju buketa sa tulipanima, pampas travom, strelicijom, macom, eukaliptusom, pamukom koje su divno zaokružile dizajnirane, tekstilne vrećice u potpisu brenda Kohel što im daje eco friendly notu. Minimalizam, monokromatske boje, unikatni printovi, veganski materijali, ekološka osviještenost i fokus na prirodu nosili su snažnu poruku svakog cvjetnog aranžmana.

Foto: @irmakohel

U nastavku pogledajte još nekoliko primjera koji ne sumnjamo da će oduševiti sve ljubiteljice nešto drugačijih i neobičnih aranžmana buketa, a zatim zavirite ovdje kako biste saznali više detalja o brendu i aktuelnoj ponudi.

Foto: @ramoviceva 

 ***

Naslovna fotografija: @our_piratelife
Tekst: Ilda Lihić-Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno