Pogledajte kako Donna Lugonja kombinira suknju popularnog bh. brenda u zimski look - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Pogledajte kako Donna Lugonja kombinira suknju popularnog bh. brenda u zimski look

Tekst:

Maria Krezić

MODNI DODACI
22.2.2022.

Intuitiva NYC je brend koji vješto kombinira stil New Yorka s bosanskohercegovačkim umijećem još 2017. godine, a vole ga nositi i trendy djevojke s naših prostora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Da popularne trendsetterice obožavaju odjeću s #MadeInBiH etiketom, dokazuju i chic kombinacije s modernim dizajnerskim komadima poput ovih od jedinstvenog bh. brenda s eko značajkama. Uz Intuitiva NYC modele odjeće i obuće, svi zagovornici domaćeg, kvalitetnog, održivog i prirodnog dizajna mogu nositi komade upravo s istim epitetima i to stvorene s ljubavlju u našoj zemlji.
 

No, ono što nas je posebno zaintrigiralo ovaj put jeste kako poznata fashionistica Donna Lugonja nosi Intuitiva odjevne komade, te kako kombinira njihovu naturalističku estetiku uz svakodnevne zimske favorite capsule garderobe. U ovom slučaju, posebno bismo istaknuli njezin outfit gdje je trendy tvid suknju na prijeklop iz kolekcije jesen/zima 2022. vješto uparila s toplom vestom i udobnim bijelim čizmama. Malena zelena torbica oštrih rubova kao vizualna iluzija stakla dodatno uljepšava priču ovog skladnog i modernog outfita.

 

Foto: @donna.bombonna


Prisjetimo se, u već predstavljenoj zimskoj kolekciji ovog brenda pretežno prevladava vuneni tvid od kojeg je dizajnirana i prikazana suknja iznad. Najfiniji 100% organski pamuk, prozračni muslin, lan, koža, te juta materijali su koji uvjerljivo sugeriraju kakvoću i udobnost ovih odjevnih komada. Brend je prepoznatljiv i po svojim modelima obuće kao što su kožne espadrile, Tulum papuče nastale u istoimenom odmaralištu u Meksiku i Lori Slippers papuče koje su optimalne za sadašnje hladne dane. 

 


* * *
Naslovna fotografija: @donna.bombonna

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno