#interiorinspo: Rasvjeta koja podsjeća na paukovu mrežu mini je trend koji svi vole

INTERIJERI
11.11.2019.

Osim praktične uloge, rasvjetna tijela u domu pripomažu u kreiranju tople atmosfere i harmonije, a sve više imaju i važnu estetsku ulogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svojim dizajnom mogu oplemeniti prostor i dati mu dozu elegancije, profinjenosti ili odvažnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od dizajnerskih komada koji je jako popularan u domovima upravo je AIM lampa by Flos, u potpisu slavne braće Ronana & Erwana Bouroullec iz 2013. godine.
Riječ je o visilicama koje karakteriziraju kablovi koji podsjećaju na razgranatu paukovu mrežu. Lampa je to koja ne preporučuje skrivanje kablova, nego poziva na estetski iskorak i njihovo pretvaranje u trendi nositelja interijera.


Naći ćemo ih u duetu od par ili više visilica, a jednako efektno izgleda i jedna lampa. Razne varijacije ove rasvjete smjestile su se u industrijski uređene prostore, kao i one inspirirane skandinavskim stilom. Najčešće ćemo ih vidjeti iznad trpezarijskog stola gdje kreiraju ugodnu atmosferu, kao i u kuhinji.


Niz isprepletenih žarulja koje vise na užetu pokazuju i opuštenu stranu vlasnika, a mogućnost različitog postavljanja ove rasvjete, čini ju poželjnim gostom u svakom interijeru. Ove fotografije to i dokazuju.

INTERIJERI , 11.11.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno