INTERIOR MIX&MATCH: ZAŠTO ĆE JARKA BOJA U TRENU IZMIJENITI VAŠ ŽIVOTNI PROSTOR? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

INTERIOR MIX&MATCH: ZAŠTO ĆE JARKA BOJA U TRENU IZMIJENITI VAŠ ŽIVOTNI PROSTOR?

Tekst:

Bonjour.ba

INTERIJERI
29.7.2016.

Često vam se dogodi da pojedini komadi namještaja izgledaju sjajno u izlogu trgovine i na stranicama magazina, ali ne i u vašem domu? Niste sigurni kako vašem domu dati topao, rustikalan šarm? U dnevnom boravku imate ogroman TV koji nitko ne koristi ili sofu koja izgleda sjajno, ali nije udobna za sjedenje i time postaje inačica visokih potpetica u svijetu interijera?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako biste i vi svojim znanjem i stečenom praksom mogli dobiti diplomu iz vrsnog poznavanja gradiva o uređenju doma i sjajno se zabavili tijekom cijele avanture, nastala je naša nova rubrika #Stilisticamixandmatch.

Stilistica je prvi bh. blog o arhitekturi i dizajnu enterijera, a kroz našu novu rubriku objavljujemo kolaže različitih stilova u dizajnu interijera i savjete o uređenju. Svaki tjedan donosimo vam pregršt korisnih savjeta vezanih za uređenje vašeg doma, a imat ćete i priliku sudjelovati u nagradnoj igri koju ćemo realizirati na jesen, a kroz koju ćete dobiti priliku da izradimo prijedlog za uređenje vašeg životnog prostora.

Kako sa stilom dodati jarke boje u životni prostor?

Narandžasta je vaša omiljena boja?! Budite blagi sa njom. Upotrijebite je na par detalja i završite priču o njoj. Kombinujte je isključivo sa bijelom u većoj količini i bež bojom u nešto manjoj, kako bi ‘premostili’ preveliku razliku. Budite konkretni i precizni kada budete birali ton narandžaste, proizvod na koji je aplicirate i stil u kojem radite sobu. Jer narandžasta ne prašta greške. Sretno!

stilistica dom savjeti

Lampa: Flag by Roche Bobois
Stolica: LC03 by De Padova
Ormar: Step by Estel Group
Krevet: Agio by Zanotta
Slika: Quarz by Kristina Dam Studio
Noćnik: Morgana by Lago

Za MODAMO.info piše: 

stilistica spavacasoba 2

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno