3 trika za glamurozan dom bez velikih troškova - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 trika za glamurozan dom bez velikih troškova

Tekst:

Ana Rotim

DIZAJN SAVJETI
9.3.2024.

Kada razmišljamo o adaptaciji doma ili pak malom osvježenju prostorije, prvo o čemu promislimo su financije i hoće li se određen pothvat uklopiti u naš budžet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Dolazak proljeća i toplijih dana prirodno probudi u ljudima želju za manjom promjenom, a ona se prvo oslika na mjestima gdje provodimo najviše vremena. Tako dnevna ili pak spavaća soba postanu polazna točna proljetnog preuređenja. Stoga smo se zapitali koje savjete dizajneri interijera imaju za osobe s ograničenim budžetom, a koje žele osvježiti dom i unijeti malu dozu luksuza.

 Unesite bijelu i razne nude nijanse u svoj dom

Baš kako i u svijetu mode boja bijele kave jedna je od omiljenih kada želimo postići luksuzan izgled. Kod uređenja stana stručnjaci savjetuju da kombinirate nude nijanse s bijelom bojom kako biste osvježili izgled cijelog prostora, učinili da izgleda većim. To najlakše možete napraviti uz prekrivače, zavjese ili pak dodatke poput vaza i svijećnjaka koji će učiniti prostor modernim i ugodnim.


Fokusirajte se na detalje u zlatnoj boji

Dodaci poput ogledala, svijećnjaka ili pak oni minijaturni poput okvira za sliku mogu unijeti dozu luksuza uz vaš dom. Stoga, poigrajte se s dodacima i obogatite prostoriju uz par pristupačnih artikala sa zlatnom bojom. 

 Kreirajte DIY slike 

Društvene mreže preplavio je trend rekreiranja popularnih umjetničkih djela na nešto drugačiji način. Ne ustručavajte se odvažiti na projekt rekreiranja slika koje će na poseban način začiniti prostoriju. Stoga, kako bismo probudili umjetnike u vama u nastavku donosimo video koji može poslužiti kao mala inspiracija. 

 

@haleeps Extra textured ski + snowboard painting. This is a mini, but I think this would look sweet replicated on a larger canvas. What do you think? This colorful painting is mixed media acrylic on raised canvas, painted in Jackson Hole after a fun ski day in the backcountry. #skipainting#skierpainting#skiart#skierart#jacksonhole♬ 100 degrees - kenzie

* * *
Naslovna fotografija: @verocotrel

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno