Duh Pariza u Sarajevu: Nova gourmet adresa s neodoljivim interijerom i pink detaljima - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Duh Pariza u Sarajevu: Nova gourmet adresa s neodoljivim interijerom i pink detaljima

Tekst:

Arijana Bošnjak

GOURMET
21.5.2024.

Proljeće je u Sarajevo donijelo novu šarmantnu adresu za ljubitelje specialty kave i šarolikog izbora jela za jedan savršen brunch.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Voila je specialty coffee i brunch kafić koji odiše pariškim šarmom i koji će poslužiti kao savršena scenografija za fotografije koje pričaju o ovoj zaigranoj sezoni. Jednako je zaigran i njihov interijer koji podsjeća na kulisu iz serije Emily u Parizu – mnoštvo ružičastih detalja poput cvijeća na zidu i predimenzioniranih pink usana, kao i zid okupan ružičastim srcima sa simpatičnim porukama, sigurno će i u vama probuditi energiju.

 Ovaj elegantni kafić, čeka vas na adresi Generala Mehmeda Alagića 9 (Nova Otoka), a odiše luksuzom i pažljivo osmišljenim dizajnom koji će osvojiti sve posjetitelje.

Voila Coffee & Brunch interijer spaja trendy dizajn s ugodnom atmosferom, kao i energične statement detalje s neutralnim, profinjenim namještajem sa zlatnim detaljima. Tu se kriju jedinstvene zidne dekoracije i raskošni cvjetni aranžmani koji stvaraju inspirativan i relaksirajući ambijent. Prostor je prožet suptilnim luksuzom, a pažnja posvećena svakom detalju doprinosi osjećaju elegancije i ekskluzivnosti.
Na njihovom meniju pronaći ćete izbor vrhunske kave, pažljivo probrane čajeve i svježe sokove, kao i delikatese koje su prava poslastica za nepce. Svaki napitak priprema se s posebnom pažnjom i ljubavlju, osiguravajući vrhunski užitak gostima. Bez obzira dolazite li na poslovni sastanak, prijateljsko druženje ili tražite miran kutak za čitanje omiljene knjige, Voila Coffee & Brunch će vam pružiti idealno utočište.
Ukratko, tako instagramično i magično!

* * *
Foto: Voila Coffee & Brunch

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno