Želite stil po uzoru na Camille iz Emily u Parizu? Složili smo 2 pariška outfita. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Želite stil po uzoru na Camille iz Emily u Parizu? Složili smo 2 pariška outfita.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
22.10.2023.

Serija Emily u Parizu kao glavnu aktericu predstavila je mladu Amerikanku pomalo eklektičnog stila, koja često bira vibrantne boje, statement komade i upečatljive modne dodatke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Za ovu TV seriju možemo reći da je najviše pažnje dobila prvenstveno zbog fokusa na modni izričaj likova, od kojih svatko ima svoj autentičan stil. Takvi raznoliki modni izbori iz sezone u sezonu su prikazivali kontrast između američkog i francuskog stilskog senzibiliteta.

 Kroz epizode serije, kao suprotnost šarenom i zabavnom stilu Amerikanke Emily, možemo vidjeti Sylvie koja je oličenje profinjene, ali ležerne elegancije i modne nonšalantnosti. „Zlatna sredina“ po načinu odijevanja, tu bi svakako bila Camille koja se odijeva kao jedna tipična Parižanka i servira one klasične, bezvremenske lookove, ali pažnju uvijek privlači upečatljivim detaljima koji daju poseban pečat njenom liku.

Danas smo izdvojili dva neodoljiva looka i složili high street kombinacije po uzoru na Camille, stoga, ako je ona vaš omiljeni stilski uzor iz ove serije, požurite na link i ulovite svoje komade.


Prvi look

 Evo gdje kupiti


 Drugi look

 Evo gdje kupiti


* * *
Naslovna fotografija: @emilyinparis

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno