The Weeknd se oženio?! Hailey je trudna? Evo šta je još novo! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

The Weeknd se oženio?! Hailey je trudna? Evo šta je još novo!

Tekst:

Nevena Divčić

LJUBAV & BRAK
11.5.2024.

O da, najdublji dijelovi online svijeta šuškaju o stvarima koje se celebrities trude maksimalno sakriti, a mi smo zaronili upravo tu i donosimo vam sve detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Celebrity svijet sve više naginje ka maksimalnom čuvanju svoje intime. Još od šokantne vijesti o porodu Kylie Jenner (nakon što nismo znali ni da je trudna) porast ovakvog načina čuvanja privatnosti je veoma primjetna. Kao da je Kylie poslužila kao dokaz da je isto moguće uraditi ako to želiš dovoljno jako i ako oko sebe imaš super tim koji će pružiti podršku na pravi način.


Foto: @enews

 

Baby, baby, ooh...

Neovisno o tome koliko pratite celebrity svijet i da li ste fanovi Jelene ili spoja Hailey i Justina, vijest o njenoj trudnoći je sigurno stigla i do vas. Par je neko vrijeme krio trudnoću, a prije manje od tri dana na društvenim mrežama su podijeliti simpatične video zapise i fotografije nastale u privatnosti.

Prevazilazimo li obznanjivanje trudnoće velikim editorijalima, naslovnim stranicama i profesionalnim fotografijama?


Foto: @haileybieber
 

False Alarm?

Nismo ni znali da je The Weeknd u vezi, a donas već stižu TikTok videi u kojim fanovi tvrde da su on i njegova djevojka Simi zaručeni kao i šuškanja o tajnom vjenčanju. Sama Khadra ima sestru blizankinju – Haya Khadra i brata Fai. Pamtite ova imena jer tea postaje sve interesatniji. Simi i Haze (zadržale su svoje nadimke iz djetinjstva) imaju zajednički Instagram nalog te su nerazdvojne. Obje su DJ te imaju svoju vlastiti beauty brend.

Simi je povezana s The Weekndom kroz paparazzi fotografije još od februara 2022. godine, a njihov brat je najbolji drug Kendall Jenner (koja je povezana i sa Bellom i sa Selenom). Kratko nakon što Khadra i Tesfaye prvi put povezani, Gomez je objavila dvije fotografije sebe i blizanaca na Instagramu uz opis "Od 2013. (emotikon plavog srca)" ukazujući tako da nema ništa protiv ovog spoja.


Foto: @simihazeIako TikTok šuška o njihovim zarukama i mogućem vjenčanju, dok ne vidimo prsten na @simihaze Instagram nalogu za nas ovo ostaje potencijalni false alarm.


Texas x Love

Već smo se osvrnuli na vezu Belle Hadid i njenog kauboja Adana Banuelos. Od prije nekoliko dana ova veza je potpuno official. S obzirom na to da je Bella iz zdravstvenih razloga napravila malu pauzu i nestala iz poptunog spotlighta oka javnosti, nakon launchinga njenog parfema njeni fanovi su i više nego sigurni da se Bella uskoro penzioniše kako bi živjela mirniji život.

Tamo negdje, u Texasu, sa svojim kaubojem i birajući slow living umjesto betonske džungle.


Foto: @bellahadid

* * *
Naslovna fotografija: @haileybieber

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno