Volite zaviriti u živote članova kraljevskih obitelji? Dodajte ovaj film na listu. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Volite zaviriti u živote članova kraljevskih obitelji? Dodajte ovaj film na listu.

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
27.3.2024.

Ako volite zaviriti u živote članova kraljevskih obitelji, na Netflix uskoro stiže film koji donosi priču po istinitim događajima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Scoop donosi priču o tome što se krije u pozadini intervjua koji je uzburkao Veliku Britaniju. Radi se od intervjuu u kojem su princu Andrewu (sin kraljice Elizabethe II) postavili neugodno pitanje o njegovoj vezi i poznanstvu s Jeffreyem Epsteinom.


Foto: @fredriksewellFilm prati napore novinarke Emily Maitlis (koju tumači Gillian Anderson) i urednice Esme Wren (koju tumači Romola Garai) dok pripremaju i provode intervju s princem Andrewom. Scoop nas vodi kroz svijet visokih uloga i sukoba između Buckinghamske palače i BBC-a te istražuje moć, privilegije i različite perspektive u procesu donošenja istine.

 Temelji se na stvarnim događajima, prateći knjigu "Scoops: Behind the Scenes of the Most Shocking Interviews" autorice Sam McAlister. Film istražuje njezinu borbu kao samohrane majke iz radničke klase koja se nastoji dokazati u svijetu novinarstva. Osim toga, pruža nam uvid u proces stvaranja intervjua te emocionalni doživljaj sudjelovanja u rekreaciji samog intervjua.

 Scoop na Netflix stiže 5. 4. 2024. godine, a do tada vam donosimo trailer kao malu najavu za napetih 1 h i 42 minute koji vas čekaju kada film stigne.


* * *
Naslovna fotografija: @fredriksewell

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno