Ponestaje vam motivacije za trening doma? Ovi Pepco roza dodaci će vas pokrenuti! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ponestaje vam motivacije za trening doma? Ovi Pepco roza dodaci će vas pokrenuti!

Tekst:

Nevena Divčić

ZDRAVLJE I NJEGA
14.2.2024.

Ponestaje li vam motivacije da nastavite sa svojim treningom u jednako ambicioznom ritmu kao prije mjesec dana? Imamo rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ako ste odlučili povremeno ili redovno trenirati u udobnosti vlastitog doma, uz trud da ostanete disciplinovani i motivisani, izazov može predstavljati i okruženje koje se ne mijenja. Ovo može dovesti do toga da izgubite stečenu rutinu i prestanete s treniranjem jer vam je jednostavno postalo dosadno. 


Foto: @katharinaannamariaKako ne bi došlo do toga, kontinuirano radite na tome da pronađete nove vježbe koje vam odgovaraju i koje možete uvrstiti u svoj trening. Dodatna motivacija može biti i oprema koju koristite. Ne morate nužno imati u vlastitom domu sve što biste koristili u pilates studiju ili teretani. No, jedan ovakav detalj bi mogao održati vašu rutinu i zadržati vas motivisanim. 

Posljednja Pepco kolekcija će vas oduševiti opremom za trening u roza boji i sigurni smo da već danas nakon posla nastavljate s treningom uz nove bučice, podlogu za vježbanje ili elastične trake. 

Ma ovako trenira i Barbie! 


Foto: @daurpower
 

Pepco dodaci za treniranje


* * *
Naslovna fotografija:
 @daurpower

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno