Celebrity parovi: Četiri veze s red carpeta o kojim se šuška - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Celebrity parovi: Četiri veze s red carpeta o kojim se šuška

Tekst:

Nevena Divčić

LJUBAV & BRAK
12.2.2024.

Tačnije, ne šuška se, nego ovisno o tome šta vam algoritam šalje kao važne informacije, društvene mreže bruje o ovim parovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Krajem prošle godine, pažnju su nam privukli Taylor i Travis, Kylie i Timothée i Gigi i Bradley. U tom periodu još uvijek smo svi zaista nagađali šta se dešava između Gigi i Coopera, no, za početak ove priče startamo s potvrdom da su ove dvije ličnosti s armijama fanova odlučili spojiti ih u jednu.

 Ko je kome nova muza?

Na dodjelu Grammy nagrada Lana del Rey je došetala s Quavom (Migos) što je bilo dovoljno da fanovi i mediji pokrenu more tračeva, komentara i ogromnih očekivanja. Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju je njihov simpatični momenat nakon dodjele u autu i smijeh koji je bio dovoljan da fanovi kažu to je to!


Foto: @justjared


PR trik?

Glumac Callum Turner poznat po tome što ga je veoma teško uloviti u intimnim trenucima u javnosti ili s djevojkom, no, skoro sve njegove fotke koje vidimo ovih dana su u pratnji Dua Lipe.


Foto: @voguemagazineIako njegovi fanovi tvrde da je ovo mogući PR zbog načina na koji se ponaša u javnosti, za razliku od prethodnih veza, čini se da je ipak u pitanju real deal


Queen of pilates

Ok, ovih dana svakako najviše govorimo o Miley pa je neizostavno da ćemo zagrebati i temu njene veze i poljupca s bubnjarem benda Liily, Maxxom Morando. 


Foto: @enewsIako je ovo veza o kojoj se govori duže od godinu dana ni jedno od njih dvoje nije izjavilo ništa. No, insajderi i brojne fotografije potvrđuju da Miley možda cvijeće ne kupuje uvijek sama sebi


Bella i pravi kauboj 

Da, pravi kauboj. Veza Belle Hadid je prije nekoliko sedmica bila samo još jedan trač, no nakon njene objave na Instagramu online svijet navija za ovu vezu.

 Bella Hadid je na svom Instagram nalogu podijelila fotografije i videe sa svojim konjima, a pažnju je privukla fotografija na kojoj se drži za ruke sa kaubojem Adanom Banuelos. 


Foto: @bellahadid

* * *
Naslovna fotografija: @enews

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno