Klikni, naruči, pomiriši… 4 Jo Malone kreacije za energiju i luksuz u domu. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Klikni, naruči, pomiriši… 4 Jo Malone kreacije za energiju i luksuz u domu.

Tekst:

Arijana Bošnjak

INTERIJERI
21.2.2024.

Jo Malone proizvodi su se našli na beauty policama i wish listama svih insajderica i istinskih zaljubljenica u svijet parfema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Njihovi kultni parfemi, ali i svijeće i mirisni štapići, postali su sinonim za luksuz i sofisticiranost. Činjenica da je u pitanju niche brend, obećava da stavljaju poseban fokus na kvalitetu i unikatnost proizvoda, što ovu parfemsku kuću pretvara u jedno potpuno iskustvo u koje svi poželimo zaroniti.

 Osim parfema za vas, kreirali su i mnoštvo mirisnih kreacija koje će najljepše note unijeti i u vaš dom. Svijeće i difuzori sa mirisnim štapićima koje mi biramo s njihove raskošne liste, proširit će vašim interijerom miris mandarine, bosiljka i limete koji će vam dati energiju. Na listi su se našle i mirisne note bergamota, ali i crvenih ruža – miris koji vječno priča o ljubavi.


Foto: @my_lifestyle31Iz udobnosti svoga doma možete naručiti svoj favorit. Znamo da ćete nestrpljivo čekati dostavu s kojom će u vaš dom doći zamamne Jo Malone note i kreirati savršen ambijent. Osim toga, na listu smo dodali i set od 3 svijeće koje su idealno rješenje za dane kada nemate inspiracije što pokloniti vama dragim ljudima.

Jer, zasigurno će svakoga osvojiti poklon koji u njihovom interijeru kreira atmosferu za pamćenje.


Jo Malone svijeće i difuzori za dom


* * *
Naslovna fotografija: @eleviniak

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno