Želite parfem koji podsjeća na Jo Malone „Myrrh and Tonka“? Ovaj ZARA je gotovo isti. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Želite parfem koji podsjeća na Jo Malone „Myrrh and Tonka“? Ovaj ZARA je gotovo isti.

Tekst:

Arijana Bošnjak

BEAUTY SAVJETI
27.9.2023.

Svjesni smo da nekada neki mirisni favoriti nisu dostupni kod nas ili jednostavno želite pristupačniju verziju koja neodoljivo podsjeća na neke kultne parfeme i donosi jednak dašak luksuza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Parfem Myrrh and Tonka iz niche parfemske kuće Jo Malone, jedan je od onih koji se na prvi miris uvuče pod kožu i shvatite da je to onaj THE ONE u vašoj kolekciji. Kombinacija ambera i vanilije idealna je za jesenske dane, onda kada poželimo biti okupani mirisom koji širi dašak topline i nježnosti.

 ZARA je na tržište izbacila parfem naziva Starlight Vanilla, a uz očaravajuću kombinaciju jantarne vanilije, badema i zrna tonke, neodoljivo podsjeća na prethodno spomenuti Jo Malone.

Požurite na link ispod fotografije i ove kišne dane koji su nam stigli, svako jutro začinite toplim notama vanilije koje se kriju u tamno smeđoj bočici sa zlatnim slovima, a koja priča priču o jeseni, luksuzu i mističnosti.


Svoj primjerak ulovite na linku ispod fotografije


* * *
Naslovna fotografija: @ivana.pirizovich

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno