Uskačete na trendy vlak kaubojske estetike? Ne možete krenuti bez ovih 5 komada. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Uskačete na trendy vlak kaubojske estetike? Ne možete krenuti bez ovih 5 komada.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
27.2.2024.

Kaubojska estetika vraća se na velika vrata i svi ju dodaju u svoj stil, od glave do pete ili u obliku detalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako su se kaubojske čizme već nekoliko sezona držale visoko na ljestvici favorita u modnom svijetu, od trenutka kada je Beyonce predstavila nove pjesme country žanra, svijetom je zavladala euforija kaubojske estetike.


Foto: @howhanseesitUz to, Pharrell Williams, kreativni direktor u Louis Vuittonu, predstavio je novu kolekciju inspiriranu američkim kaubojskim stilom, što je country svijet i svijet luksuza ujedinilo na modnoj sceni. Ovaj neočekivani povratak u prošlost donosi svježinu modnom svijetu, spajajući tradicionalne elemente s modernim izričajem.

Za ljubitelje ovog stila, pronašli smo pet komada koji će dodatno naglasiti vašu privrženost kaubojskom izgledu. Iako, svaki od njih decentno prelazi u sferu kaubojske estetike, što ih čini univerzalnim modelima koje možete upariti i uz svoj svakodnevni stil.

Na našoj listi našli su se komadi inspirirani kaubojskim stilom. Od elegantnije varijante kaubojskih čizama u Massimo Dutti dućanu, do onih koje svojim detaljima savršeno definiraju ovu estetiku iz dućana Reserved. Tu se našla i klasična jakna koja svojom bojom i teksturom brušene kože savršeno upotpunjava cowboy vibe, a šešir s izvezenim detaljima može ispratiti ostatak ovakvog looka.


High street komadi koje trebate za kaubojski stil


* * *
Naslovna fotografija: @lindsaysolmer

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno