Oscari: Pogledajte u kojim kreacijama domaćeg brenda je zasjala predsjednica Akademije - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Oscari: Pogledajte u kojim kreacijama domaćeg brenda je zasjala predsjednica Akademije

Tekst:

Arijana Bošnjak

MODNE VIJESTI
15.2.2024.

Kaftan Studio je bh. dizajnerski dvojac koji sve više osvaja i svjetsku publiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Na jučerašnjem održavanju Oscar Luncheon druženja, a potom i na Directors Guild Awards 2024, na crvenom tepihu ponovno su se našle njihove kreacije.

Janet Yang, predsjednica Akademije filmskih umjetnosti i nauka, za oba događaja birala je Kaftan Studio. Na Oscar Luncheonu pojavila se u vibrantnoj royal plavoj kreaciji – haljina/ogrtač sa širokim ovratnikom i pojasom u struku. Fokus je na donjem dijelu kreacije, koja svojim oblikom, teksturom i šarenim tonovima daje poseban pečat unikatnosti.

 Na dodjeli Directors Guild Awards, Janet je jednako zasjala u haljini profinjene, klasične siluete, izrađenoj od materijala s upečatljivim metalik sjajnim efektom. Haljina je popraćena decentnim detaljima koji zadržavaju fokus na kreaciji. Široki rukavi, uz materijal, daju posebnu dozu sofisticiranosti.


Foto: @kaftanstudioRadujemo se vidjeti što će se sljedeće iz ateljea našeg modnog dvojca naći na crvenom tepihu ovakvih kultnih svjetskih evenata.

* * *
Naslovna fotografija: @kaftanstudio

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno