Bonjour.boutique event: Organizirali smo Galentine's proslavu samo za nas! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.boutique event: Organizirali smo Galentine's proslavu samo za nas!

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
12.2.2024.

Ako bismo trebali izgovor za to da što više vremena provedemo s prijateljima, to bi bio Galentine's.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Upravo u prijateljstvima krije se najveća podrška i pokretačka energija zahvaljujući kojoj smo pune ljubavi prema sebi i drugima. Kada kažemo „pokretačka energija“ ne možemo ne pomisliti kako je to u dvije riječi opis svega što čini Bonjour.ba tim. 

 

Bonjour_galentines (32)

Bonjour_ba_galentines02

Bonjour_galentines (42)

Bonjour_galentines (8)

Bonjour_galentines (7)Vjerujemo da ste već prilikom zavirivanja na Bonjour Retreat i The most unusual flower experience by Porsche & Bonjour.ba uvidjeli u kojoj mjeri uživamo obratiti pažnju i na najsitnije detalje naših evenata. 
 

Bonjour_galentines (10)

Bonjour_ba_galentines01

Bonjour_galentines (48)

Bonjour_galentines (46)Iako je Bonjour.ba tim povezan tokom cijelog dana i kroz svaku priču koju kreiramo, uvijek tražimo još jedan način da svoju strast i ljubav prema estetici predstavimo u još jednom prostoru, na drugačiji način, s drugom temom. Osim toga, svaki put jedva čekamo vidjeti modne odabire drugih članova tima.
Bonjour.Galentine's ujedno je uvod u jednu novu eru Bonjour.boutique evenata i najava za sve ono što ćemo tek ispričati u narednom periodu.
 

Bonjour_galentines (56)

Bonjour_ba_galentines08

Bonjour_galentines (4)

Bonjour_ba_galentines03bGalentine's smo odlučili proslaviti uz elegantan, moćan i svjesno odabran all black dress code koji je pratio ton eventa i toplu atmosferu restorana Four Seasons

S pogledom na grad i noćnu vrevu Sarajeva, atmosferi su doprinijela prigušena svjetla i interijer s pomno odabranim detaljima i efektnim crvenim stolicama. Potpunom ugođaju pečat je dao i specijalni, personalizirani meni koji je za nas kreirao Four Seasons, u potpunosti prateći temu događaja. Maja Gotovac, izvršna direktorica restorana, uz Four Seasons tim već 12 godina kreira bogate gourmet priče, što je i razlog zašto je ovo lokacija na kojoj se organiziraju i gala večeri te razne svečane proslave.

 

Bonjour_galentines (50)

Bonjour_galentines (27)

 Vitello tonatto i selekcija livanjskih sireva sa pekmezom od drenjina

 

Bonjour_galentines (29)Zagrljaj filea grdobine sa škampima u cherry sosu

 

Bonjour_Galentines_dinner (3)

Marinirani teleći tagliata ramstek na podlozi od povrća

 

Bonjour_galentines (36)

Čokoladno srceFilmskoj atmosferi i dodatnim osjećajem bliskosti za stolom doprinijela je dekoracija te detalji koji su kreirali razliku. Kale, ljiljane, ranunkule i frezije Cvjećare Džan, upotpunili su svijećama koje su kreirale posebnu atmosferu tokom večeri, a dodatni touch elegancije i finalni pečat dale su im mašnice.
Željeli smo cijeloj priči dati i personaliziranu notu te su se na stolu, kao dio dekoracije, našli i ručno oslikani tanjuri s porukom: Avec amour, francuski izraz za 's ljubavlju' jer u Bonjour.ba timu, sve što radimo, radimo s ljubavlju.

 

Bonjour_galentines (11)

Bonjour_ba_galentines06Jednu sasvim posebnu večeru ne možemo zamisliti bez mnoštva bogatih okusa i poslastica pa je tako naša večera upotpunjena i TORTE i to čokoladnom tortom, čiji okus je u potpunosti pratio očekivanja koja dobijete pri prvom pogledu na nju.

 

Bonjour_galentines (16)

Torte i To Sarajevo čokoladna torta

 

Bonjour_ba_galentines05

Bonjour_galentines (23)

Bonjour_ba_galentines10Oni koji su upoznali Bonjour.ba tim znaju da se za našim stolom skoro uvijek vode inspirativni i motivirajući razgovori kojim jedni drugima dajemo vjetar u leđa za ostvarivanje i najsitnijih, ali i „najluđih“ snova. Takva je bila i naša Galentine's večera. Upotpunjena smijehom, toplim zagrljajima, ali i pokretačkim i ispunjujućim razgovorima.

 

Bonjour_ba_galentines09

Bonjour_Galentines_dinner (2)

Bonjour_galentines (30)

Bonjour_galentines (26)

Bonjour_Galentines_dinner (1)


Uživali smo u još jednom, ekskluzivnom, tematskom druženju kojim smo slavili Bonjour. Vjerujemo da u svakoj našoj priči uživate i vi jer su naša mantra i cilj:
To live. To learn. To inspire.
Bonjour evente zapravo je najbolje opisala naša Ana, podsjećajući nas na to da je ono što najviše volimo u njima činjenica da ih se svi sjećaju/mo cijeli svoj život! Bonjour_galentines (9)Neka naša Galentine's večera posluži kao inspiracija da i sami provedete jedno veče s prijateljima uz omiljenu hranu, detalje i, što da ne, dress code.
Do narednog Bonjour.boutique eventa: Bisous!

 

* * *
Produkcija i kreativno vodstvo: Bonjour.ba
Grafički dizajn: Marija Perić 
Lokacija: Four Seasons penthouse restaurant
Cvjetne dekoracije: Cvjećara Džan
 Torta: Torte i To Sarajevo
Fotografkinja: Sanela Zukić za Bonjour.ba
Videograf: Ervin Golubović 
 za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci