Ideje za DIY adventske kalendare koji će razveseliti cijelu obitelj

BEAUTY SAVJETI
25.11.2018.
 Jedna od omiljenih obiteljskih tradicija iz našeg djetinjstva, upravo je adventski kalendar i slatko iskustvo iščekivanja blagdana. Kalendari koji su na prednjoj strani imali prozore i vrata s oznakom broja, skrivale su čokolade raznih okusa, a mi bismo uživali u novim aromama, učili kako biti strpljivi, ali i zajedno s roditeljima razgovarali o svemu što želimo napraviti ovih blagdana. Posebno je to iskustvo i veselje koje (nikada) nije rezervirano samo za najslađe.

I iako danas imamo kalendare koji kriju i beauty proizvode, gin, sir, vina, svijeće… I ako su ove kreativne ideje za advent sjajan odabir za poklon sebi, ali i drugima, mi smo ipak odlučili ostati vjerni tradicijskom poimanju adventskog kalendara te smo pronašli ideje za izradu ovog cool blagdanskog saveznika u udobnosti doma. Bit će vam potrebni male papirne vrećice u koje ćete dodavati čokolade s omotom, te koje možete dodatno ukrasiti. Možete ih slagati na veliki papir, okačiti na vješalicu ili štender za odjeću.  Osim vrećica, čokolade možete slagati u čaše s poklopcem, mini kutije, tekstilne vrećice, ali i u male teglice. Ako su ljestve dio vašeg interijera, sada neka postaju čuvar sitnih adventskih čokoladnih iznenađenja….
Za vikend ispunjen smijehom, papirićima, ljepilom i naravno čokoladom, sve što trebate jeste pronaći kalendar u nastavku koji vam se najviše dopada i krenuti u izradu. Uživajte!

 

PreviousNextFoto: pinterest.com

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: