Hotel na drvetu koji će vam promijeniti percepciju okoline - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Hotel na drvetu koji će vam promijeniti percepciju okoline

Tekst:

Bonjour.ba

DIZAJN SAVJETI
26.11.2014.

Stockholm je dom hotela nastalog pod palicom nekih od najboljih švedskih arhitekata, a izdvaja se svojim fantastičnim interijerom, eksterijerom, ali i lokacijom. Naime, hotel je smješten oko 60 km od arktičkog kruga, na drveću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, da, ovaj hotel najbolje dočarava kako je to kad naše dječje maštarije postanu stvarnost. S gradnjom je započeo 2011., a Treehotel nudi pet različitih soba od kojih svaka dolazi u nešto drugačijem obliku. Osim što je nevjerojatan osjećaj boraviti na vrhu drveta okružen prirodom i pogledom na rijeku Lule, nego i vaša soba može sa izvana poput ptičjeg gnijezda, svemirske letjelice ili poput velike zrcalne kocke. Svaka je soba unikatna, uređena u skladu s vanjštinom i ekološkim standardnima, spajajući moderan dizajn sa rustikalnošću. Sobe se nalaze oko 4 do 6 metara od površine zemlje, a pristup im je omogućenim rampama, mostovima i električnim stepenicama.
Zasigurno jedan od ljepših, ali i neobičnijih hotela u svijetu. Nakon što pogledate fotografije, ovaj hotel će se instatno naći na listi mjesta koje želite posjetiti u 2015.! Nama je svakako postalo jasnije zašto nam je Ismet Lisicau svom putopisu kroz Stockhlom naveo ovaj hotel naveo kao jedno od fantastičnih mjesta koje morate vidjeti!

tree hotel 01

tree hotel 02

tree hotel 03

tree hotel 04
tree hotel 07

tree hotel 05

tree hotel 06

tree hotel 08

tree hotel 09

tree hotel 10

 

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno