Na bh. tržištu smo pronašli kombinaciju TV programa uz Arena sport gratis i električni romobil po 50% sniženoj cijeni!

BONJOUR.CLUB
17.2.2021.

2020. godina nam je donijela brojne izazove, ali nas je i naučila brojne lekcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozitivno je utjecala na organizaciju našeg vremena, ali i druženja s najdražima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodatnu pažnju posvetili smo upravo druženjima unutar četiri zida doma, uređenju interijera, kao i kreiranju tople atmosfere u kojoj ćemo svi podjednako uživati.

Uživali smo u zajedničkoj pripremi ukusnih recepata, čišćenju doma, brojnim hobijima – od bojanja do plesa, a veliku ulogu preuzele su i filmske večeri, gdje smo uz šalicu toplog čaja, kao i zdrave grickalice uživali u gledanju humorističnih klasika, ali i obiteljskih filmova.
Novi rituali u našoj nesvakidašnjoj rutini naučili su nas je da je podjednako važno da uz zajednička druženja, svaki od članova obitelji uživa u sadržajima i vremenu namijenjenom samo njemu.

HOME.TV spaja Arena Sport kanale GRATIS, najbolji TV sadržaj i brzi internet!

HOME.TV vam nudi raznovrstan izbor kanala i mnoštvo interaktivnih usluga za upravljanje TV sadržajem na vama željeni način. Uz snimalicu koja vam nudi mogućnosti za 10 sati snimanja, mogućnost gledanja emitiranih emisija na određenim kanalima i do 7 dana unatrag, preko bogate videoteke unutar koje na jednostavan način možete posuđivati filmove s bogatog popisa naslova, do pregledavanje spotova i video isječaka s YouTube aplikacije, HOME.TV spaja sadržaje za baš svakog člana obitelji.

Tu je i bogat program informativnih, regionalnih, inozemnih, glazbenih, dokumentarnih, filmskih i dječjih programa, kao i sportskih kanala među kojima se posebice ističe dostupnost Arena Sport na kojoj možete uživati u talijanskoj nogometnoj ligi, NBA utakmicama, kao i brojnim drugim sportskim sadržajima.

HOME.TV je najbolje uzeti u TRIO SUPER paketu, budući da uz Arena Sport kanale GRATIS, dobivate i brži Internet te uređaje po promotivnoj cijeni. Akcija vrijedi do 28.2.2021. godine uz potpisivanje Ugovora na 24 mjeseca. U sklopu ove ponude tako možete kupiti UAWEIP40 Lite E DS za 149 KM ili MS ENERGY Neutron n1 električni mobitel za 389 KM te mnoge druge uređaje. To je samo mali uvod u ovu sjajnu akciju o kojoj više možete saznati klikom OVDJE ili posjetom jednoj od HT Eronet poslovnica u vašem gradu.

Uz ove kanale, slobodna poslijepodneva, kao i vikend druženja dobit će zabavniju, edukativniju i posebniju notu u kojoj će uživati svi ukućani.

***
Tekst: BONJOUR.ba/Promotivni članak
Foto: unsplash.com

BONJOUR.CLUB , 17.2.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike