Na Netflix je stigao film koji je počeo rušiti rekorde gledanosti već u prvih par dana - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Na Netflix je stigao film koji je počeo rušiti rekorde gledanosti već u prvih par dana

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
19.6.2024.

"Hit Man", novo ostvarenje Richarda Linklatera koje osvaja publiku na Netflixu, spaja elemente noir komedije i trilera u jedinstvenu priču o Garyju Johnsonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Glavnu ulogu tumači Glen Powell, kojega ste voljeli gledati u komediji „Anyone but you“, koju je Netflix za sada odlučio staviti na listu filmova koji su dostupni samo uz standard ili premium pretplatu. Za osnovnu pretplatu, nažalost, ovaj naslov još uvijek nije dostupan.

 Film Hit Man, za sada je dostupan tek u nekoliko zemalja svijeta pa željno iščekujemo da se i BiH nađe na toj listi.


Tko je Gary Johnson?

Radnja filma inspirirana je istinitom pričom, koliko god se nevjerojatno činilo. Radnja prati Garyja, pedantnog profesora koji neočekivano otkriva svoj skriveni talent kao lažni plaćeni ubojica. U susretu s potencijalnom klijenticom Madison (Adria Arjona), Gary se zaljubljuje, no njihov odnos ubrzo se komplicira zbog složenih obmana i promjenjivih identiteta.


Foto: @glenpowellGary počinje preuzimati lažne identitete kako bi uhvatio kriminalce za lokalnu policiju, no situacija se brzo zakomplicira.

Linklater ističe da je osnovni temelj filma "Hit Man" zapravo priča o odnosima. Kemija između Glenna Powella i Adrie Arjone, kako ističu, bila je prirodna i spontana, što je dodatno obogatilo njihovu glumačku dinamiku na ekranu.

Film, iako inspiriran stvarnim događajima, donosi fikcionalizirane elemente, a jedan od najupečatljivijih dodataka je Garyjevo majstorstvo prerušavanja. Powell je svojom interpretacijom dodatno obogatio lik, stvarajući nezaboravne trenutke na filmskom platnu.

"Hit Man" se ističe kao jedinstveno filmsko iskustvo koje ne samo da nudi dozu humora i uzbuđenja već i istražuje dublje teme identiteta, strasti i moralnih dilema, a dok čekamo da stigne na Netflix i u našoj zemlji, donosimo trailer koji će vas zabaviti. 


Trailer Netflix filma "Hit man"


* * *
Naslovna fotografija: @glenpowell

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno