Ovi high street komadi garantiraju udoban i chic look za vrijeme putovanja - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovi high street komadi garantiraju udoban i chic look za vrijeme putovanja

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
3.10.2023.

Iako je prošlo vrijeme godišnjih odmora, avio kompanije nas u ovoj sezoni često mame svojim pristupačnim ponudama, a gradovi nas zovu u posjet svojom raskošnom jesenskom estetikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Stoga, nije isključeno da vas i u ovoj sezoni očekuju barem ona kratka vikend putovanja. Iako svi vole pokazati svoj modni izričaj i kada su u pokretu, vjerojatno ćete prvo staviti naglasak na udobnost. Tu se kao najbolji pratilac za jesenske avanture uvijek pokažu materijali poput kašmira, jeansa i pamučnih komada s kojima ste spremni za kilometre ispred vas.

 Svi znamo da je sam put jednako važan kao i destinacija, a imajući to na umu, mi vam donosimo nekoliko high street komada uz koje ćete i na putu biti neodoljivo chic, ali ležerno odjeveni.

Od monokromatskih outfita i kompleta od pletenine, do bomber jakni i bezvremenskih jeans hlača širokih nogavica koje su sinonim za stil i udobnost, ovi favoriti će uz malo kombiniranja i mix and match metodu, donijeti dovoljno lookova koje nakon puta možete prošetati i ulicama grada. Ako na sve to dodate neutralne i trendy tenisice poput adidas Samba modela ili Mexico 66, vaša putna modna priča biti će ona o idealnom ispreplitanju udobnosti i mode.


10 omiljenih komada za putovanja


ZARA 69,95 KM

ZARA 49,95 KM

ZARA 49,95 KM

ZARA 59,95 KM

MANGO 279 KM

ZARA 59,95 KM

MANGO 49,95 KM

MANGO 119 KM

MANGO 89,95 KM

FARFETCH 317 KM

* * *
Naslovna fotografija: @jasnauskaite

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno