Jeans hlače širokog kroja su sinonim za chic ležeran look. Izdvojili smo 10 favorita. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Jeans hlače širokog kroja su sinonim za chic ležeran look. Izdvojili smo 10 favorita.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
19.9.2023.

Bez obzira na sezonu u kojoj se našli, jeans hlače su uvijek sastavni dio svakog ormara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Hlače koje su uvijek trendy, iz sezone u sezonu mijenjaju samo svoj kroj i par detalja kojima se neki modeli ističu, poput ispranih boja, rasparanih dijelova ili sitnih ukrasnih cirkona. Ono što donosi ova sezona su široke nogavice i ravni krojevi koji su s modnog trona maknuli jako uske jeans hlače. Vjerujemo da ste i vi rado prihvatili taj modni preokret u nešto udobnije i ležernije modele.

 Mi smo u širokoj ponudi high street brendova izabrali deset favorita širokih nogavica uz koje ćete u trenu postići chic i ležeran look. Kako nam jesen uz nove trendove nosi i nove, hladnije povjetarce, svi se priklanjamo slojevitim outfitima s kojima se jeans posebno voli. Uz svoje omiljene hlače dodajte baloner, omiljeni blejzer ili kožnu jaknu i bit ćete zaštićeni od nižih temperatura uz look koji je neodoljivo chic.  

 Sigurni smo da je i vas svojom kombinacijom osvojila i Tamara sa širokim cargo hlačama pa smo u 10 favorita dodali i jedan model jako sličan njenom, s kojim ćete uz jaknu biti spremni i za ovu sezonu.

 Ovo su naši favoriti 

 

ZARA 99,95 KM

ZARA 59,95 KM

ZARA 59,95 KM

MANGO 69,95 KM

ZARA 59,95 KM

ZARA 119 KM

ZARA 59,95 KM

MANGO 89,95 KM

MANGO 69,95 KM

ZARA 59,95 KM

* * *
Naslovna fotografija: @mariakragmann

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno