Elegantni i klasični #ladycoat kaputi su zvijezda Hertex novogodišnje kolekcije - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Elegantni i klasični #ladycoat kaputi su zvijezda Hertex novogodišnje kolekcije

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MODNE VIJESTI
11.1.2022.

Novogodišnji praznici znače i najbolju modnu ponudu, ali i sniženja koja ne želimo propustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Bosanskohercegovačka modna kuća Hertex predstavila je ekskluzivnu kolekciju kaputa i jakni za žene, a glavna zvijezda je zasigurno linija elegantnih i klasičnih #LadyCoat ženstvenih kaputa.
Kolekcija je potpuno novo modno osvježenje, inspirisana samopouzdanjem stvarnih i ostvarenih žena, koje njeguju elegantni, klasični i bezvremenski stil odijevanja.

 

 

Kaputi iz Hertex kolekcije spajaju generacije, različitosti i boje koje govore o vrijednostima koje njeguju žene: ljubav, priroda i ljepota. 
Modeli iz ove kolekcije govore najbolje o snažnim ženskim emocijama, raspoloženjima, vezama, prijateljskim i onim koje svaka žena treba da ima prema sebi.
Pored jedinstvenog dizajna, kaputi iz Hertex kolekcije pozivaju žene da žive u najljepšim i stvarnim momentima, u kojima se zaista osjećaju posebno i svoje.

 

 

Kako to i tradicija Hertexa živi, svaki model je zapravo jedno životno modno iskustvo koje poziva na uživanje u pravim vrijednostima.
U Hertex trgovinama vas čeka veliki novogodišnji popust od 10% do 30% na sve zimske jakne i kapute.

 

 

Posjetite ih online na hertex.ba ili u najbližoj trgovini u Sarajevu (Otoka i Socijalno), Doboju, Modriči, Tuzli i Zenici.

 

 

***
Foto: Hertex Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci