Sasvim drugačije druženje u hotelu Emporia uz panoramsko razgledavanje Mostara i note Hendrick’s gina - Bonjour.ba - bh....

Sasvim drugačije druženje u hotelu Emporia uz panoramsko razgledavanje Mostara i note Hendrick’s gina

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
10.8.2022.

Ljetna sezona uveliko traje a mi pretražujemo posebna mjesta da nahranimo svoja čula, i biramo bijeg u nepoznato i neotkriveno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hendrick’s gin zna prepoznati želje i potrebe svojih korisnika te nas ne čudi da je za današnje druženje odabrana upravo jedna od omiljenih lokacija Hercegovine, hercegovačka Toskana – hotel EMPORIA by Carski vinogradi Mostar. Svi prisutni će imati priliku uživati u događaju po kojem će pamtiti ovo ljeto i note Hendrick’sovog gina dok ih zvuk saksofona bude vodio u ono nepoznato i još neotkriveno.

“Highlight” samog eventa svakako je balon na vrući zrak koji će svim prisutnim dodatno začarati mjesto ali i cijeli događaj. Posjetioci će imati priliku za panoramsko razgledavanje Mostara i uživanje u tonovima zalaska sunca obasutim okusima Hendrick’s gina. Barmeni su tu da posjetiteljima dodatno upotpune užitak te će se poigrati spravljajući koktele sa Botanica začinima, a jedna od najpoznatijih koktel kombinacija svakako je “gin-tonic” – spoj premium Thomas Henry tonika s kriškom krastavca, dok se osjeti nota Hendricksovog cvijeta ruže.

Limitirano, divlje i specifično

Hendrick’s ovog ljeta predstavlja i svoje novo, specifično i limitirano izdanje – HENDRICK’S NEPTUNIA. Ono po čemu je Neptunia posebna jeste misteriozno more, divlji valovi, mirisi soli koja ostaje na koži, moć okusa botaničke bašte. Bh. premijera ovog gina zasigurno će mnoge ostaviti u nedoumici – kako da od jednog od standardno najboljih Hendrick’s - ovih ginova ima još bolji?! Škotska destilerija je ovog puta opisala mistično more i nepredvidive valove, te je tu i objašnjenje zašto naziv Neptunia – u čemu je odgovor: po antičkom rimskom bogu Neptunu, jer kako najbolje opisati ono antičko i moćno, a ujedno misteriozno.

Inspiraciju za kreiranje njegovog okusa pronašla je master destiller Lesley Gracie!
“Željela sam da dočaram more uz pomoć biljaka iz naše botaničke bašte. Osim toga željela sam da pokažem i moć valova koji zapljuskuju obale Ayrshira''. Neptuniu karakterišu svježe note karakteristične za biljke koje su svoje stanište našle na morskoj obali, a koje osnažuju Hendrick’sov posebni okus krastavca i ruže, kulminirajući u oštrini citrusa, smješten u standardno tamnu bocu Hendrick’sovog gina sa etiketom koja oslikava more i sirene.
Mnogima će biti omiljeno ljetno piće, baš onako kako se i prožima opisujuća rečenica – “Nije ni čudo zašto ga sirene ne žele podijeliti”.


* * *
Naslovna fotografija: Hendrick's Gin PR

 

Povezani članci

Najpopularniji članci