Haljine koje bi nosila i Michelle Obama - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Haljine koje bi nosila i Michelle Obama

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
9.12.2011.

Elegancija na Jason Wu način ...      Backstage predjesenske Jason Wu kolekcije bio je prepun frizera, vizažista, fotografa i haljina za koje su Vogue stručnjaci  već predvidjeli odličnu red carpet karijeru. No, kako i ne bi kada je svoj prepoznatljivi stil dizajniranja Jason dodatno uljepšao raznim inspiracijama koje je našao u odjeći žena indijskih bogataša i šarenim ilustracijama Charleya Harpera, umjetnika poznatog po zanimljivim prikazima prirode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su Jason Wu modeli nosili duge elegantne haljine srcolikog izreza, haljine s zanimljivim uzorcima obavezno naglašene u struku, odijela sastavljana od hlača i sakoa s crnim ovratnicima, kao i pelerine i jakne s zanimljivim motivima. Uzorci, zeleni, narančasti i plavi tonovi su obilježili kolekciju, u kojoj posebno mjesto zauzimaju i crveni ruž, kao i ukrasi od cvijeća na kosi. Naposljetku, Jason je nadodao da ove kolekcije i jesu jedne od najvažnijih, budući da su stvorene za sva četiri doba.
Nas je Jason osvojio, a na vama je da pregledate fotografije i vidite zbog čega je Jason Wu postao miljenik Prvih dama....

PreviousNext


D.P.
Foto: style.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno