Haljina za posao i preko zime? Mi kažemo da i donosimo inspiraciju. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Haljina za office i preko zime? Mi kažemo da i donosimo inspiraciju.

Tekst:

Arijana Bošnjak

STILSKI SAVJETI
30.1.2024.

Haljina za ured je, unatoč niskim temperaturama, idealan izbor i za vrijeme zimske sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Zapravo, haljina u uredskom okruženju može biti jednako stylish i zimi, a što je još važnije, može tvoriti i dovoljno toplu kombinaciju. Bilo da birate pletene maxi haljine stvorene za ovu sezonu ili lagane proljetne koje ćete upotpuniti toplim komadima, svaka će uz pravilno stiliziranje odražavati poslovni kodeks odijevanja.

 Kako je zimi toplina imperativ prilikom osmišljavanja kombinacija, a pri tome svi želite zasigurno izraziti svoj modni izričaj, važna postaje delikatna harmonija između udobnosti i poslovnog stila. Haljine uparene s dugim kaputima i trendy hulahopkama dopustit će da svoj omiljeni komad – haljinu, ponesete i kada temperature padaju daleko ispod 10 stupnjeva.

 Mogućnosti je puno i jednostavnost modela haljine ne mora značiti neinspirativan look. Monokromatske kombinacije, akromatski kontrast crne i bijele ili nježna kombinacija boje bjelokosti i nude tonova, pričat će o eleganciji i tvoriti bezvremenski look.

Želite li pak začiniti haljinu i izraziti individualan modni izričaj, učinite ju dijelom jedne modne slagalice. Kreirajte slojeviti look i odvažno nosite hlače ispod maxi haljine. To će kombinaciji dati dinamičnost i unikatnost, a ova kombinacija garantira i najviši stupanj topline u hladnim zimskim danima.

 Evo kako nositi haljinu u ured za vrijeme zime 

 

* * *
Naslovna fotografija: @vitaliia

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno