Crvene hulahopke: Donosimo inspiraciju kako nositi ovaj odvažni trend sezone - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Crvene hulahopke: Donosimo inspiraciju kako nositi ovaj odvažni trend sezone

Tekst:

Arijana Bošnjak

STILSKI SAVJETI
29.11.2023.

Bilo da birate blagdanski all red look ili neutralne komade začinjene upadljivim detaljem, u tu modnu igru možete uključiti crvene hulahopke koje sve više vladaju street style scenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ako želite izraziti svoju individualnost, vibrantna crvena vam je najbolji saveznik. Njena asertivnost u trenu će osvježiti outfit i učiniti ga nezaboravnim, posebice ako birate jarko crvene hulahopke.

 Kada kažemo da kroz život treba koračati odvažno, u doslovnom smislu to bi zasigurno bili koraci napravljeni upravo u ovakvim najlonkama. Za stiliziranje ovog odvažnog modnog dodatka postoji mnoštvo mogućnosti, a mi danas kao inspiraciju donosimo neke od naših favorita.

Uz oversized sako u akromatskom crnom ili sivom tonu, noge prekrivene crvenom bojom postat će zvijezda outfita. Birate li radije decentniji modni izričaj i želite pokazati tek malo zaigranog karaktera, neka hulahopke pomalo izvire ispod dugog kaputa ili romantične maxi haljine.

 Kada je u pitanju obuća, crvene hulahopke s lakoćom se upare sa svakim modelom, od biker čizama, do ženstvenih Mary Jane cipela i visokih stiletto potpetica. Imperativ je da se kao i uvijek zabavite kombinirajući razne komade i pronađete svoj autentičan stilski jezik.

 Pogledajte još fotografija za inspiraciju

 

* * * 
Naslovna fotografija: @linda.sza

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno