Viralna haljina s mašnom i šljokicama koja će stvoriti savršen blagdanski look - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Viralna haljina s mašnom i šljokicama koja će stvoriti savršen blagdanski look

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
18.11.2023.

Postoje ti neki odjevni komadi koje kada vidimo, u trenu u glavi možemo zamisliti kako slušamo blagdanske hitove, vidimo svijet okićen lampicama i idilične blagdanske zabave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jedan od takvih komada je i H&M haljina koja je postala viralna na društvenim mrežama. Prije svega, osvaja minimalističkim dizajnom i laganom „A“ siluetom, a kombinacija mini dužine haljine i dugih rukava donosi savršen spoj zaigranosti i sofisticiranosti.

 U idiličnom snježno bijelom tonu, obasuta mnoštvom sjajnih šljokica koje će „zaplesati“ svojim odsjajem pod prvim blagdanskim lampicama, za posebnu dozu glamura. Za kraj, začinjena je velikom crnom mašnom na leđima koja daje dramatičan pečat na zaigranu siluetu i glamur koji daju šljokice.

Čar ovakve haljine leži ponajviše u tome što ju možete kombinirati s crnim hulahopkama i visokim potpeticama, jednako efektno kao i s omiljenim čizmama koje će joj dati glam rock vibe. Kako god ju uparili, s njom ste spremni da u ponoć, uz svečani sjaj njenih šljokica, nazdravite za ljepšu novu godinu.

 S obzirom na popularnost haljine, preporučujemo da što prije provjerite njenu dostupnost u dućanu u BiH.


Pogledajte više fotografija na linku


* * *
Naslovna fotografija: H&M

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno