Hulahopke jedinstvenog dizajna će transformisati svaki outfit. Izdvojili smo njih 10. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Hulahopke jedinstvenog dizajna će transformisati svaki outfit. Izdvojili smo njih 10.

Tekst:

Nevena Divčić

MODNI DODACI
27.9.2023.

Uz slojevite odjevne kombinacije i deblje tkanine, jesen nam je sa sobom donijela i potrebu za odgovarajućim modnim dodacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Skoro svi posjedujemo bar jedan klasični komad u crnoj, smeđoj i nude boji, a mrežaste hulahopke su oduvijek jedan od najbržih načina da osvježite outfit tako što će šarmantno upotpuniti vašu kombinaciju i naglasiti prostor između cipela i hlača.

Inspirisani svjetlucavim Calzedonia hulahopkama koje su preplavile Instagram za vrijeme Milan Fashion Weeka, odlučili smo izdvojiti nekoliko trendy komada dostupnih u BiH.

 Cirkoni, cvijeće, natpisi cijelom dužinom i tačkice neki su od detalja na hulahopkama koje smo izdvojili. Iako su praktični komadi mnogo lakši za kombinovati u svakodnevnim odjevnim kombinacijama, ove hulahopke će vaš look učiniti dodatno zanimljivim i lako će se prilagoditi party i elegantnom izgledu.

Calzedonia
hulahopke smo pronašli na online stranici za Hrvatsko tržište pa provjerite je li dostupan i na policama u trgovinama u Bosni i Hercegovini.


Penti i Calzedonia hulahopke

 

* * *
Naslovna fotografija: @tamara

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno