Hailey, Kendall, Jessica… Kakve to manikure biraju poznate dame ovih dana? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Hailey, Kendall, Jessica… Kakve to manikure biraju poznate dame ovih dana?

Tekst:

Emina Smaka

BEAUTY SAVJETI
15.4.2024.

Svijet slavnih uvijek je u središtu pažnje kada je u pitanju moda i ljepota, a u posljednje vrijeme i kada je riječ o njihovim manikurama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Hailey, Kendall, Jessica i mnoge druge poznate dame ne samo da postavljaju trendove, već i inspirišu milione svojih fanova širom svijeta da prate njihove korake, ili u ovom slučaju, njihove nokte. 

U današnjem svijetu manikure, kreativnost zaista ne poznaje granice. Od klasičnih nijansi do šarenih uzoraka i šljokica, slavne dame pokazuju da su nokti pravo platno za umjetnost. Pripremite se da zaronite u svijet glamura i otkrijete koje su to najnovije manikure koje su osvojile srca poznatih ličnosti.

 Hailey Bieber 

Ok, Hailey je već sada oficijelno osoba koja postavlja trendova kada je u pitanju beauty svijet, uključujući i manikure. The glazed donut nail trend joj je još uvijek omiljeni pa je za Oscare birala ponovo njega. 

 


 

Kendall Jenner 

Njega prijateljica i kolegica Kendall se ipak držala klasičnog nail arta pa je birala francuski manikir. No, ovaj put micro francuski manikir, koji izgleda još elegantnije. 

 


 

Jessica Alba 

Jessica se odlučila za potpuni glamur pa je tako za snimanje za Vanity Fair odabrala manikure s cirkonima. Ono što je posebno šarmantno kod ove manikure jeste činjenica da su cirkoni postavljeni tako da rekreiraju francuski manikir. 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @haileybieber

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno