Proizvedene su samo 22 boce ovog Guerlain parfema. Evo što ga još čini posebnim

BEAUTY SAVJETI
5.11.2019.

Kao dio Absolus d'Orient kolekcije, prije pet godina predstavljen je parfem Santal Royal koji je postao predmet želja svake istinske kolekcionarke Guerlain parfema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što ovaj parfem čini posebnim i najuspješnijom mirisnom formulom iz ove linije, upravo je neodoljiva kombinacija cvijeća neroli i jasmina s jedne strane i dubokih mirisnih nota kože i mošusa s druge. Inspiriran je blagima Istoka, a sadrži jedan od najrjeđih i najdragocjenijih sastojaka u svijetu parfema, sandalovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zbog toga je Guerlain za njegov 5.rođendan odlučio dati mu kreativnu notu te je kaligraf Tarek Benaoum dobio zadatak oslikati njegovu bočicu.


Na kobaltnoj plavoj boci možete pronaći mješavinu arabesknih detalja ispletenih s kaligrafskih ukrasima u zlatnoj boji. Dizajn same bočice inspiriran je istočnjačkom umjetnosti, a boca krije i razne simbole koji su prepoznatljivi za rad ovog kaligrafa. Za kupovinu će biti dostupne ukupno 22 bočice ovog parfema, a cijena ovog limited edition izdanja parfema će iznositi 10 000 eura. Još uvijek nije poznato u kojim će trgovinama biti dostupni parfemi iz ove zanimljive suradnje.

BEAUTY SAVJETI , 5.11.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno