Zavirite na Bonjour.sastanak održan uz prekrasan pogled na Sarajevo - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Zavirite na Bonjour.sastanak održan uz prekrasan pogled na Sarajevo

Tekst:

Bonjour.ba

POSAO & ŽIVOT
29.3.2023.

U Bonjour.ba uredništvu volimo mogućnosti koje nam moderne tehnologije donose – rad od doma, brzinu, efikasnost, udobnost i uštedu vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjesni smo da komunikacija ima važnu ulogu u svakom segmentu naše svakodnevnice i da nam omogućava povezivanje, bolje razumijevanje ciljeva i konstruktivan razgovor.
Vrijeme koje poklanjamo jednom Bonjour.ba članku, objavi na društvenim mrežama ili boutique eventu vrijednost je koja svemu onome što nosi Bonjour.ba pečat daje posebnu vrijednost.
S jednakom strasti posvećeni smo i našim druženjima, jer vjerujemo da uz malo magije i vizualno privlačnu lokaciju vrlo lako možemo jedan sastanak uredništva pretvoriti u druženje za pamćenje.

 

S lijeva na desno: Emina Smaka, Ilda Lihić-Isović, Dijana Ćavar, Ana Rotim, Marija Perić, Ana Ćavar

 

Zato i ne iznenađuje zašto smo naše sastanke uredništva odlučili preseliti upravo u tehnološki centar GREENPARK SPACE koji razumije važnost drugačijeg pristupa svakodnevnom životu.
Lociran na Trebeviću, tek par minuta vožnje od centra Sarajeva, uz jedan od najljepših zalazaka sunca, pravi je arhitektonski biser.
Svaki novi kat zgrade je prostran, otvoren, ima mnogo prirodnog svjetla i nudi pravi mali vrtlog mogućnosti koje vode u novu dimenziju – od šetnice za sastanke na otvorenom preko terase sa panoramskim pogledom do sale za sastanke koja budi motivaciju i potiče na sanjanje velikih snova.
 

 „Omiljeni kutak u GREENPARK SPACE su mi naše vanjske terase s prelijepim panoramskim pogledom na Sarajevo. Potpuno su inspirirajuće, sa čistim i svježim planinskim zrakom tokom cijele godine. Uživam u jutarnjoj kafi sa kolegama, brainstorming sesijama i događajima koje organizujemo tu." - otkrila nam je Sumeja Čakalović-Hadžimehanović, marketing menadžerica GREENPARK SPACE na naš upit o omiljenoj lokaciji u ovom tehnološkom centru.

Upravo zbog toga smo odlučili (pro)ljetnu sezonu u Bonjour.ba timu provesti na lokaciji koja će dodatno ojačati jaku kulturu tvrtke i probuditi kreativnost.
Kroz partnerstvo s GREENPARK SPACE, u narednom periodu proživjet ćemo dinamiku kakav nosi prostor poput ovoga i uživati u maštovitom brainstormingu, planiranju, kreiranju i sanjarenju uz pogled na zelenilo, užurban grad i tim koji iznova potvrđuje važnost izlaska iz zone ugode i ženske podrške. 

 

Ana Ćavar

Dijana Ćavar

Emina Smaka

Ilda Lihić-Isović

Marija Perić

Ana Rotim

 

„Raduje me da je GREENPARK SPACE prepoznat kao mjesto okupljanja i događaja kompanija koje teže i žele mijenjati standarde u svom poslovanju.

Saradnja sa sjajnim Bonjour.ba timom je rezultat slične vizije, ideja i težnje za organizacijom događaja koji će se dugo pamtiti. Sigurna sam da ćemo zajedno kreirati sadržaj u kojem će čitateljice i čitatelji Bonjour.ba uživati."

- nadodala je Sumeja Čakalović-Hadžimehanović, marketing menadžerica GREENPARK SPACE. 

 


 

Ono što sada mogu reći sa sigurnošću jeste da vas na Bonjour.ba čeka ništa manje, nego sjajan, bonjourstičan sadržaj u (pro)ljetnom periodu."
- nadodala je Ana Ćavar, osnivačica Bonjour.ba.


Mnoštvo post it papirića, ukusne homemade energetske kuglice i topao napitak bio je uvod u ovo druženje koje je rezultiralo idejama o kojima ćete više saznati u narednim mjesecima, ali i fotografijama koje ćemo pospremiti u folder lijepih uspomena. Razgovarati o brojkama, velikim i malim planovima, ciljevima i koracima koje ćemo učiniti kroz period bilo je znatno jednostavnije uz ovakav opuštajući ambijent. S mnogo dobre energije i smijeha, završeno je druženje uz koje ćemo, sigurni smo, još više briljirati u našim poslovnim ulogama.


***
Foto: Marko Jovančić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci