Graphic eyeliner: Jessica Alba kroz petominutni tutorijal otkriva kako kreirati ovaj makeup look doma

BEAUTY SAVJETI
7.1.2020.

Baš kao i u modi, tako i u beauty industriji, iz sezone u sezonu, naglasak je na kreativnosti i eksperimentiranju s već postojećim favoritima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se grafički eyeliner nametnuo kao jedan od trendova koji umjesto klasično povučene crte tuša, potiče na nešto kreativnije apliciranje ovog proizvoda i igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vizažisti su tako nerijetko apliciranje tuša pomaknuli na sredinu kapka, ali i aplicirali zanimljive oblike uz rub trepavica. Osim na modnoj pisti, često smo ga viđali na crvenom tepihu, kada je poslužio kao svojevrsni kontrast i zabavan način isticanja očiju.

PETOMINUTNI TUTORIJAL S JESSICOM ALBA ZA KREIRANJE GRAPHIC EYELINERA

Glumica koja je osnovala brend prirodne kozmetike i koju često viđamo na raznim svečanim zabavama, ali i crvenom tepihu, nametnula se kao sjajna gošća beauty rubrike britanskog Voguea. 

S obzirom na to da je graphic eyeliner itekako popularan već nekoliko sezona, Jessica je otkrila kako doma kreirati ovaj makeup looka, ali i par savjeta koji će vam olakšati nanošenje tuša, kao i kreiranje kompletnog beauty looka. 
Klik na video ispod i inspirirajte se za obogaćenje beauty rutine ovim zavodljivim, ali itekako modernim i nosivim trendom. 


BEAUTY SAVJETI , 7.1.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

vogue.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno