Maturska ponuda: Donosimo 4 stylish outfita idealna za maturalnu večer - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Maturska ponuda: Donosimo 4 stylish outfita idealna za maturalnu večer

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

STILSKI SAVJETI
20.4.2023.

Maturalne večeri su pred nama - vrijeme da slavite svoja dostignuća, uspjehe i prijateljstva sa školskim kolegama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Pored gore spomenutih trenutaka još jedna uzbudljivost veže se za maturalne večeri, a to je svakako izbor kombinacije koju nosite. Za mnoge možda i prvi put da nosite odijelo. Stoga smo odlučili podsjetiti vas na koje to detalje je zgodno paziti prilikom kupovine, ali donosimo i 4 inspirativne kombinacije za vas sa Granoff komadima.

 

Prepoznatljiva Granoff kvaliteta

Kada govorimo o svijetu odijela u BiH, sigurni smo da vam instant na pamet pada brend priznat na našoj sceni, a riječ je o Granoff odijelima. Prepoznatljiva kvaliteta i korak s trendovima je ono što ih drži na vrhu ljestvice za svečane, ali i svakodnevne kombinacije. Naime, sva odijela izrađena su od premium materijala poznatih svjetskih proizvođača materijala kao što su Cerutti i Loro Piana.
 Nakon decenija proizvodnje i usavršavanja Granoff spaja tradiciju s tehnologijom pri stvaranju svojih komada. Posebno su poznati po svojim košuljama od finih materijala visoke kvalitete. Samo ćemo reći da je svaka košulja kreirana od 27 spojenih dijelova kroz 65 različitih faza izrade! Uz to, riječ je o 'non iron' modelima koji se ne moraju peglati.
 

4 kombinacije koje ćete željeti nositi na svečanosti 

4 kombinacije za svačiji ukus - za one koje se žele poigrati s različitim printovima i kreirati odvažno i upečatljivo izdanje, za one koji žele sofisticiran i elegantan izgled ili pak za one kojima će se osjećati najbolje u nešto opuštenijoj varijanti. Obradovat će vas i činjenica da su trenutno u Granoff dućanima aktuelne maturske ponude. Koji look je vaš favorit? 

Važni detalji pri odabiru i nošenju odijela 

Nekoliko malih, ali bitnih trikova je važno slijediti pri kupovini odijela, a odnose se najviše na veličine i krojeve. Kada govorimo o sakou bitno je naglasiti da pripazite na veličinu ramena, koja moraju pratiti vaše rame, zatim na samu veličinu sakoa. Ukoliko ispred sebe možete staviti dvije šake, onda je to jasan pokazatelj da je sako prevelik za vas. 

Dužina rukava na sakou treba da ide do kraja vašeg zgloba, ne duže, a ispod sakoa treba da viri rukav košulje oko 1cm

 Dužina hlača je još jedan bitan detalj. Često se pravi greška pri odabiru dužine pa nogavice sežu do poda, preko cipele. Potrebno je birati hlače čije nogavice sežu do poda, kada ne nosite cipele. Ukoliko vam hlače odgovaraju, a nogavice su preduge uvijek se možete posavjetovati s krojačem. 

Sretno novo poglavlje u vašem životu! 

 

* * * 
Fotografije: Granoff Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci