Giorgio Armani predstavio cvjetni miris 'MY WAY' koji odražava znatiželjni duh i povezanost

BEAUTY SAVJETI
19.9.2020.

Giorgio Armani predstavio je MY WAY, miris koji odražava novu viziju ženstvenosti koja je istinska i slobodna. Put do otkrića pravog “sebe” satkan je od značajne povezanosti koju imamo s drugima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavljanje mirisa MY WAY također reflektira dugotrajnu posvećenost Giorgia Armani održivom razvoju kroz inovativne tehnike poput ponovno punjivog pakiranja i bočice koja se može reciklirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovaj način se otvara nova era održivog razvoja s novom ambicijom: borbom protiv klimatskih promjena.

MY WAY miris je inspiriran istinskom potragom za značajem i autentičnosti izvan samog sebe, koja kreira smisao bivanja. Miris koji odražava znatiželjni duh i povezanost.
Kroz utjecaj iznenadnih susreta i novih iskustava rađa se otvorenost prema drugima, uz koju otkrivamo dubine svoje osobnosti. 
Intimno, ali univerzalno “Ono sam što živim” utjelovljuje ovaj duh.

GLUMICA ADRIA ARJONA ZAŠTITNO JE LICE MY WAYX PARFEMA

Kroz njena jedinstvena životna iskustva, američka glumica Adria Arjona istinski utjelovljuje MY WAY i savršeno personalizira otvorenost i znatiželjni duh mirisa. Adria Arjona odrasla je između Južne i Središnje Amerike, noseći gvatemalske i portorikanske korijene, a njen život obilježile su glazbene turneje na kojima je pratila svog oca glazbenika.
Upravo su ta iskustva utjecala na njezinu karijeru glumice.
Adria Arjona je i kroz karijeru i kroz vlastiti život posvećena učenju od drugih i otkrivanju onog što svijet pruža, gradeći tako snažniji osjećaj onoga što ona zaista je.

MIRISNI SUSRETI DILJEM SVIJETA

Miris je kreirao parfumerski duo Carlos Benaïm (master parfumer) i Bruno Jovanovic (senior parfumer). 
MY WAY je suvremeni cvjetni miris u čijem srcu vlada fuzija bijelog cvijeća.

Komponiran je od najfinijih prirodnih sastojaka: vanilija s Madagaskara prikupljena je na poseban način koji doprinosi lokalnim zajednicama; tuberoza ubrana u Indiji, čije srce je obrađeno na poseban način – koristeći molekularnu destilaciju koja parfumerima omogućava da dođu do jedinstvenih, kremastih i baršunastih nota posebno skrojenih za MY WAY.
Note cvijeta naranče dobivene su ekstrakcijom u Egiptu, korištenjem inovativnog, ekskluzivnog i sasvim prirodnog procesa koji metodom hladne ekstrakcije pretvara cvijet naranče u esenciju naranče.
Ovakav pristup manualnog vaganja i stvaranja koncentrata mirisa u Grassu kreira čiste, profinjene note s naglašenom blistavošću i prirodnošću.

PAŽLJIVO OSMIŠLJEN DIZAJN

Glatka, prozirna bočica MY WAY mirisa ima okruglasti, tamno plavi čep koji predstavlja talisman protkan životnim iskustvima. 
Kontrast tamno plavog čepa i vibrantne roze tekućine stvara upečatljivi stilski i modni detalj.

Giorgio Armani pridaje posebnu pažnju održivom razvoju i okolišu te se stoga sama bočica MY WAY mirisa može reciklirati. Kreirana s inovativnim i besprijekornim sistemom ponovnog punjenja, sa svim komponentama istog koje se mogu reciklirati, MY WAY bočica doprinosi smanjenju otpada i potiče postupak recikliranja. 

CAPTURING A LIVED EXPERIENCE 

Redatelji i fotografi Hunter & Gatti u novoj kampanji hvataju trenutke avanture koju sačinjavaju značajni susreti diljem svijeta glumice Adrie Arjona. 
Ovaj neretuširani kratki film predstavlja stvarne trenutke u kojima Adria stvara autentična poznanstva s drugima, prateći rituale različitih kultura koje posjećuje.

BEAUTY SAVJETI , 19.9.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Promotivni članak

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno