Gift Angel - personalizirane i kreativne poklon kutije čiji sadržaj vi sami kreirate!

BONJOUR.CLUB
1.8.2017.

Oduvijek ste sanjali da vama dragoj osobi pošaljete veliku pomno izrađenu kutiju u kojoj će se pronaći sitni pokloni baš po njenim/njegovim osobnim preferencijama? Željeli ste ih darovati personaliziranim poklonima iza kojih se krije puno ljubavi i kreativnosti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubav, kreativnost i trud su upravo tri riječi najbolje opisuju koncept koji se krije iza branda Gift Angel. Kako nam je Jana, osnivačica Gift Angel otkrila, uz pomoć ovog anđela, smišlja i daruje prigodne poklone, a ovaj njeni hobi polako postaje pravi posao.

giftangel 12

„Poklone osmišljavam prema željama. Teme su beskonačne, kao i želje. Od korporativnih poklona do intimnih. Od rođenja do karmina. Svaki poklon mi je novi izazov i nisam gotova dok nisam savršeno zadovoljna, tako da su mi svi najdraži.“ – odgovorila je Jana na naš upit o tome na koji način osmišljava ove poklon kutije.
Kada smo ju, obzirom na raznolikost poklona i kutija pitali koliko joj je vremena potrebno za izradu jednoga, odgovorila nam je: „Dobro pitanje. Vrijeme. Teško je reći koliko je vremena zaista potrebno za jedan paket. Cijela priprema je dosta zahtjevna. Dugo vremena sam tražila i kupovala stvari koje su u konačnici u paketu. Tako je i krenula ideja o Gift Angelu. Da ljudima olakšam život i da uz moju pomoć dođu do originalnog poklona.“

giftangel 01

giftangel 07

giftangel 09


Unutar njenih kutija pronaći ćete cvijeće, piće, hranu, knjige ili proizvode za njegu.
„Uglavnom surađujem s manjim, hrvatskim brandovima s dušom. Važna mi je kvaliteta, ali i dizajn proizvoda. Planiram napraviti blog o mom radu ali želim predstaviti i moje suradnike jer svaki od njih ima divnu priču i postoji razlog zašto su odabrani za Gift Angel. Također, radim na način i da odem kupiti proizvod po želji.“

 

giftangel 06

giftangel 10


Dodatne informacije potražite klikom ovdje. 

BONJOUR.CLUB , 1.8.2017.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  BONJOUR.ba

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno