Posjetili smo Gazprom i NIS Petrol benzinske stanice te pronašli 7 stylish modnih dodataka - Bonjour.ba - bh.lifestyle m...

Posjetili smo Gazprom i NIS Petrol benzinske stanice te pronašli 7 stylish modnih dodataka

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MODNI DODACI
13.2.2023.

Ne možemo, a da ne primijetimo koliko se svijet oko nas razvija, koliko nam je sve dostupno, kako online tako i offline. Uz to, teško je ne primijetiti i kakav odnos s kupcima grade brendovi različitih poslovnih interesa te iznova pomiču granice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tako smo prolazeći kroz Gazprom i NIS Petrol benzinske stanice (znate ono kada svratite na malu pauzu za jednu od najukusnijih kafa s putovanja) pogledali i kakva to druga iskustva nude današnje benzinske stanice. Dok smo nekada na benzinske stanice gledali kao na potrebu za nastavak naših putovanja, danas postaju shopping destinacije na kojima možete kupiti slatkiše, grickalice, razne napitke, ali i poklone za sebe ili vama bliske ljude.

Niste do sada razmišljali o benzinskim stanicama kao o mjestu na kojem možete kupiti veliki broj različitih proizvoda, a ne samo gorivo?
Vjerujemo, zato jer se još niste upoznali s novitetima iz Gazprom i NIS Petrol benzinskih stanica. No, prije nego dođemo do ovog zabavnog dijela, želimo biti sigurni da imate svoju 'Zajedno na putu' karticu koja vam donosi mnogobrojne pogodnosti. Od sada je možete imati u vidu mobilne aplikacije te će tako uvijek biti uz vas. 
Neke od pogodnosti su:

•    Skupljanje i korištenje bonusa putem QR koda
•    Mogućnost praćenja svih transakcija
•    Mapa benzinskih stanica
•    Praćenje aktuelnih promocija Kolekcija putnih proizvoda

Sjećate se da smo spomenuli kupovinu poklona na početku priče? Reći ćemo da oni dolaze u obliku kolekcije torbi za putovanja i modnih dodataka koje možete kupiti i po sniženim cijenama uz karticu 'ZNP'. 
Riječ je o artiklima izrađenim u suradnji i prema stilu sadržaja Cosmopolitan magazina, a radi se o jednom od najpopularnijih svjetskih ženskih časopisa, koji je prisutan u više od 100 zemalja. 

Cosmopolitan je magazin kojem se okreću mnoge dame za dozu modnih i ljubavnih tema, kao i onih za ljepotu. Uvijek mogu znati da će ih tu dočekati odvažni tekstovi sa stylish pristupom. Upravo je takva i ova kolekcija. Ispunjena zabavnim i praktičnim komadima koje možete s ponosom nositi i kroz svjetske modne metropole. 

U kolekciji možete pronaći sve proizvode koji vam mogu zatrebati na putovanju. Putna torba, ženski ruksak i muška torba te profinjena mala torba za žene čine dio ove kolekcije. Tu su i modni dodaci u vidu remena za muškarce te novčanika za nju i njega. Ako ste u potrazi za savršenim darom za Valentinovo u zadnji čas, posjetite najbližu Gazprom ili NIS Petrol benzinsku stanicu koju možete pronaći na mapi putem aplikacije te izaberite najprikladniji poklon za vašeg partnera/icu.


Obradovat će vas i informacija da svoju kolekciju možete upotpuniti i komadima koje vam poklanjaju Gazprom i NIS Petrol benzinske stanice putem nagradnog darivanje u kojem možete imati učešće ovdje. Sve dodatne informacije o Cosmopolitan kolekciji potražite na ovom linku. Želimo vam sreću u darivanju i ugodan ostatak puta!

* * *
Fotografije: Sanela Zukić za Bonjour.ba 

Povezani članci

Najpopularniji članci