Omiljeni prutić dolazi u novom pakiranju, a u neodoljivim okusima ćete moći uživati kada i kako god poželite! - Bonjour....

Omiljeni prutić dolazi u novom pakiranju, a u neodoljivim okusima ćete moći uživati kada i kako god poželite!

Tekst:

Bonjour.ba

GOURMET
7.6.2021.

Pojedine slatke trenutke zadovoljstva uvijek iznova želimo rekreirati u našoj svakodnevnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo uz određene arome i okuse vežemo tople uspomene koje nas već nakon jednog zalogaja vode u slatki vremeplov i potiču nalet serotonina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Događaji ispunjeni bogatim okusima i prijateljima oni su koji se dugo pamte.

Frondi je poslastica s dugogodišnjom tradicijom s kojom su nas upoznale naše bake uz razgovor i šalicu mlijeka, a danas podjednako uživamo u prhkosti vafel lista i bogatom okusu kreme.

Upravo Frondi biramo i za večere s prijateljima, budući da je dovoljan tek jedan prutić da osjete puni osjećaj zadovoljstva i da druženje započne u toplom tonu. Na tanjurić zanimljivog dizajna dodajte po nekoliko prutića svakog od 5 okusa Frondi okusa i neka degustacija bude ispunjena elementom iznenađenja i osvježavajućim, slatkim okusima.

Ovi vafl keksi pružaju dvostruki užitak te u njima podjednako uživamo i tijekom naše pauze na poslu, ali i uz coffee to go tijekom šetnje gradom.

Ista krema, ista hrskavost, isti oblik, isti ritual, ista zabava - novo pakiranje

Bilo uz kavu ili uz čaj, bilo kao desert ili kao međuobrok – Frondi keksi su slatki, neodoljivi i svojim novim dizajnom kradu pažnju na bh. policama.
Naime, kao brend koji je lider na tržištu i prati trendove, Kraš je predstavio novi izgled Frondi pakiranja. Frondi prutići sada dolaze u malim, vedrim kutijama koje na atraktivan i zabavan način približavaju rapsodiju okusa koja se krije unutra. Uz Frondi nougat u ponudi imaju i druge okuse - Frondi vanilija, Frondi kakao, Frondi limun i Frondi kakao i mlijeko.
Ostaje vam još pripremiti omiljeni (topli) napitak i među njima pronaći favorite uz koje ćete kreirati male, slatke rituale doma.

***
Foto: Sanela Zukić za Bonjour.ba
Tekst: Bonjour.ba/Promotivni članak

Povezani članci

Najpopularniji članci