Frizure sa seta serije Gossip Girl koje bismo rado nosili i danas

KOSA
1.4.2020.

Ponukani nedavnim ponovnim gledanjem serije i avantura najdražih Upper East Sidera upitali smo se koje frizure glavnih junakinja želimo nositi i danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove dame osim što nas oduševljavaju svojim modnim odabirima i naravno kolekcijom modnih dodataka, one su iz sezone u sezonu bile i naša inspiracija kada je u pitanju stiliziranje kose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvijek su se, svaka na svoj način, frizurom trudile iskazati svoje stilske stavove.

Od Blair koja je uvijek bila inspirirana klasikom i Audrey Hepburn, preko uvijek trendy valova u kosi neodoljive Serene van der Woodsen, pa sve do punk rock cure Jenny, koje frizure ovih Gossip Girl dama i dalje smatramo sjajnima, otkrijte u nastavku.

POLUPODIGNUTA KOSA SA RAJFOM

Osim što su rajfovi bili njezin zaštitni znak, Blair je jako često nosila i polupodignutu kosu koja je lijepo naglašavala njezino lice i makeup, ali i bila praktična bez obzira na obveze ili godišnje doba.

PLETENICA SA STRANE

Ova ležerna frizura kao stvorena je za sve dame duge kose koje žele skloniti kosu s lica, ali i dalje zadržati opuštenost i lepršavost.

SHAG FRIZURA

Ova retro frizura koju je rado birala i sama Jenny tijekom snimanja serije Gossip Girl označila je svoj povratak i ove godine.
Iako naizgled zahtjevna, može biti itekako praktičan i svestran odabir za sve dame koje rado nose kraću kosu i imaju prirodno ravnu kosu.

KOVRČE

Ova ljubiteljica svega uglađenog nerijetko je viđena i sa ležernim, romantičnim loknama koje su i naš čest odabir tijekom dana.
Dodajte tome par ukosnica, maramu ili sunčane naočale i spremni ste za sve dnevne avanture.

VISOKI REP

Serena je ovakvom frizurom pokazala da rep koji nosimo već treći dan zaredom može i dalje izgledati cool, trendy i sofisticirano.

ŠIŠKE SA STRANE

Osim što su izuzetno zabavne i mogu odlično uokviriti vaše lice, ova frizura na Jenny Humphrey pokazuje da ih možete i stilizirati na razne načine.
Ako se pitate koje šiške bi najbolje odgovarale vašem obliku lica, klik ovdje.

KOSA , 1.4.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Dijana Ćavar

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno