12 frizura s pletenicama koje ćemo nositi u ležernim i svečanim prilikama

KOSA
23.5.2020.

Iako pletenice imaju dugu povijest u svijetu frizura, uz nekoliko modernih detalja, one i dalju ostaju trendy izbor za razne prilike i dobivaju svježi izgled. Uz to, sjajno odgovaraju ubrzanom tempu života i svim vremenskim uvjetima budući da kosu sklanjaju s lica i pomažu sa stiliziranjem neposlušnih pramenova kose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što su iznimno elegantne i romantične, pletenice su svestrane jer ih možete rezervirati za ured, važne događaje, šetnju, pa čak i lijenu večer doma, uz filmove i kokice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PLETENICA KAO CHIC FRIZURA OVOG LJETA

Danas postoji mnogo stilova pletenja kose te ovisno o vašoj spretnosti i praksi, vaše pletenice mogu postati mini fotogenična remek djela koja će izgledati neodoljivo.
Možete se poigrati i pletenicu splesti oko glave u messy krunu. Ako više volite jednostavnost, kosu stilizirajte u riblju kost ili klasičnu pletenicu koju ćete ukrasiti ukosnicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kirsten Zellers (@kirstenzellers) on

Izvrsna je kombinacija i isplesti više pletenica od vrha tjemena u različitom stilu, kao i iskoristiti pletenicu kako biste na simpatičan način polupodignuli kosu.

Foto: @lindseyraepengelly

Cool trik može biti i rep ili pundža koju ćete kreirati uz pomoć pletenice, a prava igra započinje kada u ovu frizuru uključite i vrpce.

Za dodatne ideje koje će vam poslužiti kao idealna inspiracija kako u udobnosti doma isplesti ženstvene pletenice, prelistajte dalje.

Foto: @beautybylaurengoforth

Foto: @okevaaa

Foto: @emilyrosehannon

Foto: @ashpettyhair 

Foto: @hairby.brittany

Foto: @lindseyraepengelly

Foto: @kirstenzellers

Foto:@hairbyrachel___

Foto: @hairby.brittany

Foto: @kirstenzellers

KOSA , 23.5.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Marija Perić

Foto by:

@hairbyrachel___

Podijeli:

Posljednje objavljeno