Nova frizura Kate Middleton je inspiracija koju tražite za jesen - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Nova frizura Kate Middleton je inspiracija koju tražite za jesen

Tekst:

Nevena Divčić

KOSA
16.9.2023.

Dovoljno je da Kate napravi samo dvije promjene na svojoj frizuri ili baloner veže na drugačiji način, da bi pola planete poželjelo isprobati isto to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


To je slučaj i s njenom novom frizurom. Društvene mreže i mediji već govore o tome kako Kate definitivno uživa u promjenama frizura u periodu dolaska jeseni, a ova je privukla posebnu pažnju svojom živahnošću.

Princeza je u utorak posjetila zatvor u Surreyju u Engleskoj, uoči Tjedna borbe protiv ovisnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu. Odličan odabir odjevne kombinacije i tamnoplavo odijelo Alexander McQueen su dodatno naglasili promjenu frizure.

 Kako možete dobiti ovakvu frizuru? 


Curtain bangs, valovi i kosa isfenirana tako da uokviruje lice će učiniti da vaš ten i oči dođu do izražaja. Fokus je na tome da kreirate valovitu kosu koja će odgovarati vašim crtama lica i odaberete boju pramenova koja će dodatno naglasiti oblik frizure. Iako je Kate ostala dosljedna svojoj boji kose, primjetno je i da je ista za nekoliko nijansi tamnija, što čini da sitni pramenovi više dođu do izražaja i tako dodatno naglase njen oblik lica i boju očiju.

Upravo zahvaljujući princezinim odjevnim kombinacijama mnogi su najavili povratak skinny jeansa, pa se radujemo vidjeti kakav će utjecaj njena frizura imati na beauty trendove.

* * *
Naslovna fotografija: @bazaaruk

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno