Zaboravite na bijeli French. Na proljeće nosimo onaj u boji. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Zaboravite na bijeli French. Na proljeće nosimo onaj u boji.

Tekst:

Emina Smaka

BEAUTY SAVJETI
22.3.2024.

Imate li i vi neku neobjašnjivu potrebu da ovog proljeća izađete iz svoje zone komfora, uživate više u malim stvarima i dopustite sebi blesave momente?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Da? Sigurno nam je dosadnjikava zima, kakva je bila ove godine, pokazala koliko trebamo cijeniti lagane, sunčane dane. Sunčano i šareno u proljeće ulazimo i u beauty svijetu. Ove sezone, francuski manikir doživljava svoju transformaciju - umjesto klasičnog bijelog, nosimo francuski manikir u boji koji će unijeti živost i vibrantnost u vaš izgled.

 

Foto: @overglowedit

 

Pronađite inspiraciju u širokom spektru boja - od pastelnih nijansi koje podsjećaju na piknik u cvijeću, do svijetlih tonova koji pozivaju na sunce. Ovaj moderni pristup klasičnom francuskom manikiru omogućuje vam da eksperimentišete s bojama i izrazite svoju kreativnost.

 

Foto: @overglowedit

Foto: @overglowedit

Foto: @overgloweditNe plašite se kombinovati različite boje na vrhovima noktiju ili dodati detalje poput srca ili cvjetića kako biste dodatno istaknuli svoj nail art. Budite kreativni i dozvolite svojim noktima da još jednom pričaju priču o vašem jedinstvenom stilu.

 

* * * 
Naslovna Fotografija: @overglowedit
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno